maandag 17 december 2018

Steigerhout bankje met rugleuning

Geniet ook van onze speciale Kortingsactie. Bestel snel en pak de korting! Snelste levering in de Branche! Ook steigerhouten meubelen op maat binnen weken bezorgd! Altijd de goedkoopste dagdeals.

Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Alle merken voor lage prijzen! Keuze uit meer dan 1tuinbanken.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Gratis doe het zelf bouwtekeningen voor steigerhout bankjes zonder rugleuning. Een bankje voor binnen, buiten op het terras of ergens in de tuin.

Dit steigerhout bankje heeft de kopse kanten dicht, wat het bankje erg robuust en stevig maakt. Het steigerhout bankje maken we standaard planken breed (40cm) en 45cm hoog. Voor extra stevigheid plaatsen we een dwarsblak tussen de poten. Het brengt een gezellige en warme sfeer in huis en daarbij maakt het uw terras. Steigerhout staat bekend om zijn stoere robuuste karakter.


Omschrijving Een handig bankje dat zowel binnen als buitenshuis geschikt is. Het bankje heeft gesloten zijkanten en beschikt niet over een leuning. Gemakkelijk om onder een tafel te schuiven. Dit goed zittende bankje is heerlijk om bv. Bank van oud steigerhout met gesloten zijkanten Model Karwei.


De zithoogte van het bankje kunt u zelf aangeven in de optie lijst hierdoor heeft u altijd een heerlijk zittend bankje. Vlak bankje zonder rugleuning , gratis bouwtekening. Wij maken verschillende modellen steigerhouten bankjes voor binnen. Met houten of stalen onderstel.


Rugleuning nummer wordt nu aan de linker zijkant vastgeschroefd terwijl de rechterkant wordt ondersteund.

Nu maak je de tweede rugleuning op maat, de schuine kant kan nu worden afgetekend tegen de andere rugleuning. Montage van de laatste rugleuning , de tuin hoekbank van steigerhout kan nu gebeitst of geschilderd worden. Direct online samenstellen en bestellen. De meubelen worden door ons behandeld met olie of beits.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bekijk ons unieke assortiment bankjes. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


De bank zitting en de rugleuning maak je van steigerhout. Om het steigerhout vast te schroeven op de buizen gebruik je kapbeugels. Zitting en rug lopen schuin voor een comfortabele zithouding. Houtsoort en kleurbehandeling. Hierbij kiest u dan tussen de opties het soort steigerhout voor de zitting en rugleuning.


Mooi bankje van Douglas hout. Bankje Balkbrug met rugleuning. Het onderstel van deze steigerhouten tuinbank Sjors zonder rugleuning wordt gemaakt van 10x10cm balken die naar de wens in uw kleur worden behandeld. Vind je op fonQ Gratis verzending vanaf € Voor 23:bestel morgen in huis Ook avondbezorging Shop de collectie!


Zoekt u een bankje zonder armleuning of rugleuning ? Hier hebben wij verschillende modellen in het assortiment. Deze maken we van nieuw steigerhout. En is zowel te gebruiken in de tuin, woon- als eetkamer.


Een aanwinst voor iedere keuken, woonkamer of terras!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts