woensdag 19 december 2018

Stiga villa silent

Nieuw vakantiehuisportaal van TUI. Boek accommodaties in heel Europa! Specialistisch advies nodig? Check VILA online bij Sans - Vandaag bestel morgen in huis. Ontworpen voor goede wendbaarheid in krappe doorgangen en daardoor geschikt voor verschillende typen tuinen.


Ergonomische bedieningsknoppen en voorwielaandrijving zorgen voor gebruikscomfort.

Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Koop en verkoop stiga villa silent eenvoudig op Marktplaats. Stiga Villa Silent HST incl. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Het bedrijf kent vijftien dochterondernemingen en heeft een groot distributienetwerk. Laatst uitgebracht model stiga villa Silent frontmaaier hst met mulchdek. De machine is hydrostaat, hierdoor hoef je niet meer te schakelen.


De maaier is in goede staat, heeft een goed lopende Honda motor.

Zoek en download alle gebruikershandleidingen, gebruiksaanwijzigingen en handleidingen voor snelle installatie voor STIGA -producten. Voordelig en snel geleverd. Boek nu, betaal later, gratis annuleren.


Budget tot luxe, hotels en huizen. Expedia garandeert de beste prijs. Betaal eenvoudig en veilig met iDeal. Nu ook met stille, zuinige Honda motor. Een indrukwekkend assortiment accessoires.


De trouwe metgezel van tuinbezitters, de Villa , combineert de maaiprestaties van een frontmaaier met de wendbaarheid van een kleine zitmaaier. De motoren in de Villa -serie variëren van 1tot 1pk en hebben een handmatige of hydrostatische transmissie. Deze frontmaaier biedt ook goede grip op hellingen en natte ondergronden. Anders dan de Villa en Villa HST is deze frontmaaier uitgerust met een Honda GXV 3benzinemotor. Voorzien van een hydrostatische transmissie waardoor de snelheid traploos kan worden geregel zowel vooruit als achteruit.


Dit is ideaal als u een tuin heeft met veel bomen, struiken en planten waar omheen gemaaid moet worden. De STIGA Villa -modellen worden gekenmerkt door achterwielbesturing, waardoor ze gemakkelijk te besturen zijn, zowel vooruit als achteruit. Een Villa -frontmaaier is geschikt voor maaien rond obstakels in de tuin, zoals bomen, bloemperken en tuindecoratie. Dankzij het frontmaaidek kan ook onder struiken gemaaid worden.


Verken het assortiment STIGA -producten voor de tuin: grasmaaiers, robotmaaiers, tuintractoren, frontmaaiers, trimmers, bosmaaiers, kettingzagen, bladblazers, verticuteermachines en andere tuinmachines voor comfortabel en efficiënt gebruik.

Een ideale keuze voor wie op zoek is naar een compacte machine die maaiprestaties met wendbaarheid combineert. Villa Ze combineren de maaiprestaties van een frontmaaier met de wendbaarheid van een kleine zitmaaier. De Villa Silent is hierop een uitzondering, met een Honda motor die gemiddeld zuiniger is.


Aantrekkelijke aanbiedingen van. Wij bieden U een uitgebreid gamma onderdelen voor STIGA tuinmachines.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts