maandag 10 december 2018

Hillhout elan bloembak

Vergelijk voor de laagste prijs. Bloembakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Hillhout Elan bloembak tot goedkoper. Met de Elan bloembakken Excellent bijvoorbeeld kunt u naar hartenlust combineren!


Hillhout elan bloembak

De bloembakken in de Elan lijn hebben een verfijnde vormgeving, en is helemaal van deze tijd. Bekijk de aanbiedingen in onze webshop of bezoek ons tuincentrum. Door de strakke lijnen en het gebruik van dunne vuren balkjes heeft de bloembak een zeer moderne uitstraling.


De bloembak heeft een verstelbare bodem en wordt geleverd met een zwarte binnenzak zodat alle aarde in de bloembak blijft. Ontdek de gehele collectie van Elan op bever. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Op zoek naar een grote, houten bloembak om de planten voor te bereiden op de winter?


Deze bloembak is wellicht geschikt voor u. Zij weten waar de tuinliefhebber van houdt en zij stellen u in staat om uw tuin optimaal te kunnen benutten. Wilt u de bloemetjes buiten zetten in een strak design vormgegeven bloembak maar toch niet te veel geld uitgeven? De strakke lijnen en verfijnde vormgeving zijn kenmerkend voor de Elan bloembakken.


Deze eigentijdse bloembakken zijn ook in het zwart verkrijgbaar (zie bijbehorende producten). Bekijk alles uit de categorie Houten bloembakken. Welke lengte heeft u nodig? Met een groot assortiment en tevens een grote voorraad kunnen wij u vrijwel altijd erg snel voorzin van de bloembak die u wenst.


Terrasbloembak Elan Excellent van HILLHOUT. Natuurlijk is iedere bloembak solitair toepasbaar maar ook drie van dezelfde soort staan bij elkaar erg mooi. De zijkanten van de bloembakken zijn gemaakt van houten balkjes met ca. Betaling De betaling is bij aflvering per pin of contant aan de chauffeur.


U heeft u ook de mogelijkheid om de betaling direct te voldoen per IDEAL in onze webshop. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee.


Elan Bloembak Excellent 120x50cm Geïmpregneerd Vurenhout LxBxH: 120x50x33cm. Vind de voordeligste hillhout elan bloembak tuinartikelen op VERGELIJK. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online! De bloembak is onder hoge druk Geïmpregneerd en is vervaardigd uit vuren balkjes van 2xcm.


De Elan bloembak wordt geleverd inclusief zwarte binnenzak. Elan mini bloembak excellent groen geïmpregneerd vuren 60x20cm. Bloembak t is smal en hoog, met een elegante vormgeving geschikt voor het afbakenen van terras of balkon. Ook in douglashouten uitvoering leverbaar.


De achterwand kan je gebruiken als steun voor klimplanten. Dit creëert een bijzonder stijlvol effect. In de bloembak zit een antiworteldoek die de aarde binnenboord houdt. Daar heeft u niet per se een tuin van enorme afmeting voor nodig.


En elk seizoen mee te beleven. Met pergola’s die zelfs een postzegeltuintje nog een extra dimensie weten mee te geven. Normale prijs 11Speciale prijs 950. Voeg toe om te vergelijken. Door zijn grootte is hij perfect voor op bijvoorbeeld de tuintafel!


Hillhout elan bloembak

De bloembak wordt geleverd met een zwarte binnenzak zodat alle aarde in de bloembak blijft.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts