dinsdag 11 december 2018

Voeten hangmat

Hangmatten sterk in prijs verlaagd. Keuze uit meer dan 2hangmatten. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bestel ook online bij Leen Bakker.


Ruim Assortiment, Topkwaliteit!

Altijd de beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment. Vind jouw deal van de dag op Telegraaf Aanbiedingen. De dagaanbieding site van Nederland! Voeten hangmat om de voeten onder het bureau op te plaatsen. Hierdoor kunnen je benen lekker rusten.


Voor 22:uur besteld morgen in huis. Zit jij soms ook zo ongemakkelijk achter je bureau, jouw voeten tevergeefs op zoek naar een rustpunt? Dan is deze mini hangmat precies waar jij - en je voeten - naar op zoek zijn.

Eerst bevestig je de klemmen aan de tafelran dan hang je er eenvoudig de hangmat aan op. Dankzij de verstelbare touwtjes kan je de hangmat hoger of lager hangen. Dankzij deze voeten hangmat kan je je voeten een beetje hoog houden, wat zorgt voor een goede bloedsomloop. Laat je voeten en benen rusten in deze hangmat en voorkom vermoeide benen!


Meenemen hoeft geen probleem te zijn. De voetensteun neemt weinig bagageruimte in beslag. De ‘rust’ en de ‘werk’ positie. Je denkt dan al snel aan een strand met twee palmbomen waar de hangmat tussen hangt.


Even je benen strekken wanneer je op werk aan je bureau zit is vaak wel zo fijn. Ook thuis aan tafel kan het goed van pas komen. Je hangt de touwen van de voetensteun aan de houten spreidstok van je hangstoel. Geschikt voor hangstoelen met een spreidstok van maximaal 1cm. De grootste collectie hangmatten hier!


Geef je voeten een welverdiende vakantie met deze hangmat waar je voeten heerlijk op kunnen steunen onder je bureau. Te bevestigen aan bijna elk bureau – Tot 8mm verstelbaar! Het is overigens niet heel moeilijk om in een hangmat te stappen.

Je moet altijd eerst gaan zitten en nooit als eerste met je voeten in de hangmat stappen! Een stijlvolle standaard voor je hangmat. Om een hangmat op te hangen, kun je gebruik maken van speciale bevestingsmaterialen, zoals een karabijnhaak, bevestigingstouw of draaihaak.


Deze prachtig blauwe hangmat komt uit het assortiment van het merk Bo-Garden. De hangmat kent een kleurrijk blauw design dat goed past bij de zomer. Ken je dat gevoel van langdurig zitten en last krijgen van slapende benen? Het maximale draagvermogen van deze. Wij hebben de voeten hangmat als oplossing voor het probleem.


Met deze voeten hangmat kunnen je benen chillen terwijl de rest van jou hard aan het werk is. Hij is met behulp van twee clips eenvoudig te bevestigen aan de zijkant van je bureau. Je kunt hem op twee verschillende posities instellen… de ‘werk’ positie en de ‘rust’ positie.


Zo heb voortaan óók op kantoor een beetje vakantiegevoel. Deze voet hangmat – voetkussen is te vergelijken met de ervaring die u heeft bij het gebruiken van een vliegtuigbed! Dit ruimtebesparende ontwerp is lichtgewichtig en past gemakkelijk in uw koffer, tas of zelfs in uw jaszak!


Deze hangmat voor uw voeten kan ook gebruikt worden op kantoor, op school, op werk of thuis. Afbeelding bestaande uit lush, nave. Met extra touw kan je een grotere afstand overbruggen.


Wanneer je extra touw gebruikt dan dien je de hangmat ook hoger op te hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts