woensdag 5 december 2018

Tuinslang op kraan

Specialistisch advies nodig? Tuinslangen van alle merken op beslist. De webshop voor uw Tuinieren. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Kies uit producten vanaf € 94.


GARDENA heeft het grootste assortiment slangkoppelingen.

Vind eenvoudig het juiste slangstuk voor uw slang. Betrouwbaar, duurzaam en van de hoogste kwaliteit! Veel dankt het daarbij aan het PowerGrip profiel, dat perfect aansluit op de tanden van de slang. De Gardena kraanstukken verschijnen ondertussen in alle erkende maten, zodat je er altijd een vindt die perfect op je kraan past, met of zonder schroefdraad. Alles wat jij nog moet doen is het stuk op de kraan aanbrengen.


Wanneer je de tuinslang wil aansluiten op de kraan , heb je daar een koppeling voor nodig. Bij HORNBACH is dat geen probleem, want ook voor je koppelingen kun je bij ons terecht. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan koppelingen, de juiste koppeling zit er dus vast en zeker bij.


Bij Praxis vindt je alles voor de bewatering van jouw tuin.

De kraan is van zeer hoge kwaliteit en heeft een extra robuuste uitstraling. Hozelock staat bekend als echt tuinmerk met een uitstekende kwaliteit. Het Hozelock Slangkoppelstuk met Waterstop zorgt ervoor dat de watertoevoer automatisch wordt stopgezet zodra u uw tuinslang of tuinsproeier afkoppelt. Tot slot maakt de Hozelock tuinslangkoppeling met T-Splitsinghet mogelijk om twee tuinslangen op één kraan aan te sluiten.


Aan de onderzijde zit een tuitje waar u optioneel een koppeling van een tuinslang op aan kunt sluiten. Het is kwalitatief goede kraan die geleverd wordt met rubberen afsluitring en moer. Waterslangen koop je eenvoudig online bij bol. We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je rolt de tuinslang uit, sluit hem aan op de kraan , maakt een gloednieuwe sproeikop vast, draait de kraan open en bent binnen luttele seconden doorweekt omdat de slang. Met behulp van een kraanaansluiting sluit u de tuinslang aan op de waterkraan.


In onze online tuinslangenwinkel vindt diverse soorten kraanaansluitingen met verschillende schroefdraden. Afhankelijk van uw kraan kiest u dus een kraanaansluiting uit. Met elke dag nieuwe artikelen van exclusieve merken.


Bekijk ons ruime assortiment! Snij het kapotte deel van je tuinslang en gebruik een reparatiestuk om de beide helften met elkaar te verbinden. Vaak biedt een gewone koppeling ook een goede oplossing voor het repareren van uw tuinslang. Als laatste schroeft u de tuinslang met een aansluitstuk op de kraan. Via een kraan kan je eenvoudig water tappen om je planten water te geven, en zo bespaar je jaarlijks honderden liters water!


Wil jij de tuinslang direct in huis hebben? Reserveer deze dan online en haal de tuinslang af bij jouw HORNBACH vestiging.

Als je voor gemak gaat, bestel de tuinslang dan in onze. Wij hebben dé perfecte kwalitatief hoogstaande tuinslang voor jou en ook nog eens betaalbaar: de Power Hose Pro! Deze oersterke tuinslang is de meest flexibele tuinslang in Nederland en België. De Power Hose Pro tuinslang past op elke kraan en is volledig lekvrij.


De slang is licht in gewicht en ruimtebesparend. Zodra je de slang aansluit op een kraan verlengt hij automatisch. Het Gardena scharnierend kraanstuk kan draaien en scharnieren. Dit voorkomt dat de tuinslang bij de kraan verdraait of knikt. Het water kan ongehinderd stromen en de slang beschadigd niet.


Ook ideaal voor gebruik op een slangenwagen. Ben je op zoek naar Kraan timers voor tuinslang ? In de categorie Kraan timers voor tuinslang is zonder twijfel een voor jouw geschikt exemplaar beschikbaar voorhanden. Je sluit het gewoon aan aan een kraan en je kunt beginnen met sproeien. Omdat een tuinslang lang is ben je dan ook sneller klaar om je tuin te verzorgen. Met een tuinslang kun je vaak ook een grotere oppervlakte nat maken dan met een gieter.


Na gebruik simpelweg de kraan uitdraaien, de slang leegspuiten en hij krimpt weer keurig naar zijn oorspronkelijke compacte formaat. De tuinslang is gemakkelijk op te rollen en door de flexibiliteit gemakkelijk in de kleinste ruimtes op te bergen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts