maandag 3 december 2018

Hek kastanjehout

Hek kastanjehout

Orders vanaf € 1worden Gratis bij u Thuis Geleverd. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Wekelijks worden duizenden kastanje palen en meters kastanje hekwerk geimporteerd en bij klanten overal in het land afgeleverd. Plinten met een fijne ronding. Meer dan jaar de grootste producent en leverancier van houten schapenhekken.


Hek kastanjehout

Noord-Holland is al meer dan jaar de grootste. De kastanjehouten produkten die wij leveren zijn o. Kies bij onze houthandel uit ronde palen en kant en klare kastanje hekwerken op rol. Kastanjehout is zeer sterk, taai en gaat in gespleten hekwerk vorm dan ook jaren mee.


Wij zijn de eerste importeur van kastanjehout in Nederland en daar zijn we best trots op. Kastanje hekwerk voor omheinen van weides en natuurgebieden. Zo heeft u in één keer uw hele omheining bij één leverancier geregeld indien u ook poorten, extra palen of onderhoudsproducten wenst, zoals verf, olie en lak. Het hout staat bekend om de hoge vochtigheid weerstand en is niet snel vatbaar voor schimmels.


Hek kastanjehout

Schapenhekken zijn van nature zeer sterk en duurzaam. Over het algemeen gaat een onbehandeld kastanjehouten schapen hek zo’n vijftien tot twintig jaar mee. Voordelen van kastanjehout hekwerk. Ook is het kastanjehout bitter van smaak en daarom zal het niet snel door dieren worden aangevreten.


De Hekkerij levert diverse maten (latafstand en hoogtes) frans schapenhek. Waterwerend MDF met kabelgoot! Het frans schapenhek is uit voorraad leverbaar. Een kwalitatief hoogstaand product is ons kastanjehout.


Het gebruik van kastanjehout zorgt voor een robuuste natuurlijke uitstraling. Daarnaast is het zeer duurzaam en bovendien milieuvriendelijk product: uit de bomen die - om de jaar - gekapt worden, ontstaan nieuwe duurzame uitlopers die op hun beurt weer uitgroeien tot duurzaam kastanjehout. Dat zorgt voor een lange levensduur van wel tot jaar en dat zonder dat u het hout hoeft te behandelen. De schapenhekken zijn de meest bekende producten van kastanjehout , maar ook een dichte tuinafscheiding van kastanjehout is erg mooi. Buitenkansje kastanje hekwerk 1e kwaliteit.


Houdt u van een landelijke, natuurlijke sfeer in uw tuin? Dan is kastanjehout of zijn kastanjehouten hekwerken wellicht een geschikte keuze voor uw tuin. Gemaakt van Engels kastanjehout. Het hout is afkomstig uit Engels productiebossen en daardoor niet belastend voor het milieu.


Het hek dient bevestigd te worden aan kastanjehouten palen d. Van simpele tuinpoorten tot volledig geautomatiseerde schuifpoorten van meter. Wij leveren en produceren alle soorten hekwerken. Op onze website kunt u onze standaard producten vinden via de categorieen bovenaan deze pagina. Frans schapenhek, ook wel rasterhek genoem is een prachtig en betaalbaar hekwerk, gemaakt van duurzaam kastanjehout. Wij hebben vele maten op voorraad!


Welkom op de website van Bovenschutte Kastanjehout. Wanneer u voor een kastanje hekwerk kiest, weet u zeker dat uw hekwerk nog vele jaren meegaat. Het materiaal is zeer onderhoudsvriendelijk, u hoeft het hout niet te behandelen. Een hek van kastanje gaat wel tot jaar mee en door weersinvloeden als vorst, regen en zon zal de robuuste, landelijke uitstraling van het hek alleen maar toenemen.


De hekken worden bij voorkeur gemaakt van kastanjehout of eikenhout. Er zijn verschillende soorten houten hekken: wringhekken, landhekken, schapenhekken, poorten en klaphekken. Ook zijn de ijzerdraden strakker gewikkeld en duidelijker afgepunt bovenop.


Het Engelse hek heeft grilligere latten en minder strak gewikkeld ijzerdraad. Kortohet Engelse design is wat robuuster en het Franse design is strakker afgewerkt. Afwerking kastanjehout hekwerk.


Deze goedkope variant van Engelse kastanje houten hekken zijn op twee punten gemonteerd met ijzerdraden. Een kastanje hek is van nature zeer sterk en duurzaam. De ondelinge afstand van de Engelse kastanje houten schapenhekken, ook wel schapenrasters genoem is 7. Om het hek stevig neer te zetten heeft u kastanjehouten palen nodig. U kunt het schapenhek hieraan vastmaken met zogenaamde draadkrammen die u ook eenvoudig online kunt bestellen.


Een schapenhek is gemaakt van ruw kastanjehout wat geen onderhoud nodig heeft om de levensduur te verlengen. Vooral kastanje hekwerk is erg populair door zijn rustieke uitstraling. Aangezien kastanjehout een houtsoort is die niet van ver geïmporteerd moet worden, is een kastanje omheining goed voor het milieu.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts