maandag 31 december 2018

Insectennet moestuin

Insectennet moestuin

Duurzame tuinproducten, zoals moestuinbakken, tuingereedschap, kweekspullen enz. Op zoek naar contactgegevens? Vind ze gemakkelijk en snel via Telefoonboek. Ook al doen insecten heel veel goeds in de natuur en onze tuin, soms vormen ze een enorme plaag in onze moestuin. Op deze manier heb je ook minder.


Insectennet moestuin

Hoe (breed) maak je bedden en paden in je moestuin ? Hoe bescherm je je bodem tegen regen- en hagelschade? Hoe doe je aan teeltwisseling? Hoe helpen vogels in je moestuin ? Hoe gebruik je insectengaas?


Hoe houd je katten uit de moestuin ? Als jij via die link iets koopt, sponsort Bol. Bijvoorbeeld bij de aankoop van moestuin boeken, tuingereedschap, moestuinbenodigdheden of andere niet tuin gerelateerde artikelen. Insectengaas versus vliesdoek en Lill gordijnen. Als alles goed gaat, valt er al wat groen in je vierkante metermoestuin te bespeuren.


Insectennet moestuin

De radijzen, snijsla, rucola, spinazie en erwten staan nu boven, en de kropsla. Met een gaas van meter breed kun je een tunnel bouwen van ongeveer meter breed. Om voor- en achterkant van de tunnel dicht te maken, moet je een voldoende lang stuk overhouden zodat je ook dat uiteinde in de grond kunt stoppen. Zo moet je voor een moestuin van meter lang een stuk tuinbouwgaas van ongeveer meter voorzien. Hey,Dit is het eerste jaar dat ik een moestuin heb, en mijn kolen en radijzen hebben al last van de koolvlieg.


Is het nu te laat om er nog een insectennet over mijn kolen te doen? Professioneel insectennet of tuingaas. Voorkomt dat insecten aan de plantjes kunnen komen en daar hun larven leggen.


Ideaal bijvoorbeeld om rupsen te vermijden bij kolenteelt of tegen wortelvlieg en teelt van peterselie. De mazen zijn extra fijn (x 1mm). Het insectennet is op rol van 3m breed en wordt op de door u gewenste lengte afgesneden. Beschermhoes voor vierkantemetertuin anti- insectennet.


Zoekt u een manier om uw gewassen in de kweekbak vierkant te beschermen tegen insecten en dergelijke? Dan is de beschermhoes voor vierkantemetertuin anti- insectennet ideaal voor u! Nature - Anti-insectengaas - 4x10m. Vogelhuisjes, duurzame moestuinbakken, insectenhotels, tuingereedschap en meer. Vind telefoonnummers, adressen en postcodes van duizenden bedrijven en personen.


Vind de beste selectie insectengaas op rol fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit insectengaas op rol voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Foutmelding De door u opgevraagde pagina kon niet gevonden worden. Tip: De beste remedie is weer het insectennet ! De koolgalmug vliegt vanaf mei en legt haar eitjes in de groeipunten van de kool. Het grootste aanbod Bescherming vind je bij MijnTuin. Koop online Anti-insectengaas 2xm transparant.


De beschermhoes… Voor meer informatie klik op BEKIJK NU.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts