maandag 24 december 2018

Vijver voorbeelden

De grootste collectie vijverbakken hier! Vijverbakken tegen de laagste prijzen. Alle merken voor de laagste prijs. Het grootste online winkelcentrum. Bestel direct online op Beslist.

Wij hebben een aantal voorbeelden van vijvers voor je verzameld. Laat je inspireren bij het ontwerpen van je eigen vijver met deze voorbeelden en ideeën. Door op de plaatjes hier onder te klikken, krijgt u voorbeelden van bestaande tuinvijvers. We plaatsen deze graag als mogelijke bron van inspiratie voor uw eigen nieuw aan te leggen vijver. Een vijver ontwerpen: hoe ziet een goed vijverontwerp eruit?


Voordat de schop in de grond gaat, zul je eerst goed moeten nadenken wat je wilt en hoe je dat ook kunt realiseren. Een goede voorbereiding is hierbij erg belangrijk. In het dwarsprofiel wordt de diepte van de vijver zichtbaar gemaakt.

De letters A, B, C en D staan ook vermeld op de plattegrond van de vijver. Deze vijver is voor de helft 50cm diep en voor de andere helft 90cm. Dit maakt het mogelijk om zowel de zuurstofplanten als de lelie-achtigen op de juiste diepte te plaatsen.


In ruim jaar heeft kunststofvijver. Lees hier, hoe je een mooie vijver ontwerpt die past bij je tuin. Informatie over constructie.


Ook is een groot filter noodzakelijk om de vijver helder en in goede conditie te houden, omdat deze vissen meermalen per dag gevoerd worden en dus ook veel afval veroorzaken. Dat het ook anders kan, heeft de eigenaar van deze vijver bewezen. Hij heeft zijn vijver beplant, en zijn vissen aan de planten gewend.


Voorbeelden natuurlijke vijvers. Natuurlijke vijver Hattem (Gelderland) Natuurlijke vijver Espel (Flevoland) Contactgegevens. Met tips en vijver voorbeelden wil ik je informeren en inspireren, zodat je vijver ideeën krijgt om het maximale uit je vijver te halen. Uiteindelijk levert een vijver vol met vissen en waterplanten een sfeervolle tuin op, waar je lekker van kunt genieten.


In deze post een overzicht van de mooiste vijvers, aangelegd door onszelf of één van onze concullega’s! Zo’n vijver komt ongeveer op dezelfde hoogte of ietsje lager te liggen dan de omringende grond. Aansluitend kan een moerasje worden gemaakt, dat door overlopend water uit de vijver vochtig of zelfs nat blijft.

Meld u aan bij onderstaande social media sites en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze activiteiten, nieuws en aanbiedingen! Liefst in hoge kwaliteit en in liggend (landscape) formaat. Hieronder een aantal tuinen, klein voortuintje met witte accenten, daarna een tuin met een koivijver in Dordrecht en dan een tuin met RVS spiegel- vijver.


Een besloten tuin in hartje Zierikzee met een terrasoverkapping, zinken bakken en mooie olijfbomen. Bedenk je heel erg goed of je echt een vijver wilt, ook met het oog op kleine kinderen en de magische aantrekkingskracht die water heeft op kinderen. Wanneer je een vijver wilt waarin je ook kunt zwemmen?


Dan is de ideale oplossing een mooie zwemvijver. Een zwemvijver ziet er uit als een vijver en wordt zo natuurlijk mogelijk in de tuin aangelegd. De basis kan daarna voorzien worden van een EPDM vijverfolie, vloeibare vijverfolie of polyester.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts