vrijdag 7 december 2018

Opblaasbare speelmat

Kinder speelkleden online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele kinderkamer assortiment online. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Deze baby splash pad zorgt.

Wil je je peuter of baby laten wennen aan het water op. Voor binnen en buiten gebruik. Opblaasbare mat in vrolijke kleuren. Doordat je de knuffeltjes op verschillende posities kan ophangen, zal je kindje zich niet snel gaan vervelen.


Vul het middelste gedeelte van de speelmat met een beetje water en de rand met lucht. Het wordt een grote ontdekkingsreis voor je baby. Ze vinden de bewegende visjes zo ontzettend leuk. Je baby dagelijks op de speelmat laten spelen is goed voor de ontwikkeling.


Ook stimuleert het de arm, nek en schouder spieren.

Wat een leuke speelmat van Lorelli! Je kindje kan zich vermaken met de leuke speeltjes die aan de speelboog hangen. Daarnaast is het speelkleed uitgerust met een leuke projector en kan je kindje leuke slaapliedjes luisteren, acht verhaaltjes en acht kinderliedjes. Vind de beste selectie opblaasbare speelmat fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit opblaasbare speelmat voor de dutch luidspreker markt bij.


Zeer toffe speelmat om onze baby zijn motoriek mee te testen! Dat gaat heel goed samen met deze leuke oceaan speelmat ! Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Alle favoriete Disney en Pixar figuren komen voorbij op de zwembanden en strandballen van Zwembadgigant. Nu kunnen kinderen niet alleen voor de tv maar ook in het zwembad genieten van Elsa, Olaf, Teigetje of Bliksem McQueen!


Kies voor de opblaasbare raceauto van Cars, een Frozen luchtbed of zwembandjes met Winnie de Poeh. Met deze opblaasbare speelmat kunnen kinderen thuis of in een tuin spelen met zand en water. Onlangs bekeken Winkelwagen Aanbieding plaatsen Help. Koop en verkoop opblaasbaar speelkleed eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Artikel van Volgende. Overzicht maat : 70xcm. Handig voor op het strand of in het gras. Makkelijk mee te nemen en.


Dit maakt de speelmat tot een perfect kraamcadeau of babyshower cadeau.

Uren lang speelplezierKijk hoe je baby of peuter zich vermaakt met de onderwaterwereld van deze speelmat. Uw kindje zal gefascineerd zijn door de prachtige kleuren, scherpe contrasten en schattige drijvende speeltjes. De keuzemogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Een goede eerste stap om het juiste speelgoed te selecteren is dan ook om te kiezen vanuit de leeftijd van uw kinderen. Speelmat – Krokodil Hop: Kruis de rivier van boven naar beneden en eindig bij de finish.


Maar pas op voor de krokodillen! Door spelenderwijs de rivier over te steken leren de kinderen de kleuren, vormen en de cijfers 1-10. Het is een fantastisch hulpmiddel om te ontwikkeling van het brein van je kindje te ontwikkelen. De speelmat zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier voor jouw kleintje.


Al deze voordelen maakt deze speelmat tot een perfect kraamcadeau of babyshower cadeau. De watermat is gemaakt van hoogwaardig kunststof en zal geen water of licht lekker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts