woensdag 6 november 2019

Sedumcassettes

Een Groene Dakbedekking is eenvoudig te maken op je Garage, Tuinhuisje of Uitbouw! Mini cassettes wel op voorraad. Vul het exacte aantal min bij de juiste staffel.


Mobiroof-cassettes zijn eenvoudig zelf te plaatsen. De sedumcassettes klik daarbij moeiteloos aan elkaar.

Bouwkundige aanpassingen zijn meestal niet nodig, zorg echter wel voor een wortelwerende ondergrond. Een sedum groen dak stimuleert de biodiversiteit, vangt fijnstof af en neemt liter water per mop, optioneel liter water per m2. Sedumtegels zijn een reeks kleine plantenpotten aan elkaar waar sedum planten in groeien. Hierdoor zijn het een soort tegels. Zo kost je geen dak geen onderhoud en blijft je huis op een lekkere temperatuur.


Koop hier goedkope sedumcassettes. Door begroeide sedumcassettes welke direct geplaatst kunnen worden is het startonderhoud beperkt tot een minimum.

Sedumcassettes - Doe-het-zelf sedumpakket. Ze isoleren het huis in zomer en winter, zorgen voor koele lucht, zijn goed tegen luchtvervuiling en mooi om te zien. In verstedelijkte gebieden is het moeilijk om een groene omgeving te creëren. Toch hoef je hier geen jaren op te wachten dankzij het MobiRoof dakbegroeningssysteem.


Leg de sedumcassettes wel neer op een laag van beschermdoek 3deze zult u dus los erbij moeten bestellen. Mobilane Mobilane is een ervaren en innovatief bedrijf. Dat blijkt uit de door haar ontwikkelde unieke duurzame groenproducten om echte ecodaken te maken.


Wij zijn gespecialiseerd in het zelf. Een groen dak heeft enorme milieuvoordelen. Afvangen van fijnstof, afbraak van COen waterretentie zijn drie van de voordelen. Maar het is vooral ook mooi! Opbouw: Drainagelaag: het regenwater dat niet door de cassette kan worden opgenomen, kan zonder belemmeringen afvloeien naar de riolering.


Daarom zijn er boven- en onderaan de waterbufferingslaag per holte vier afvoergaten gemaakt. Stek, geworteld stekje, Sedum Burrito,Burrows Tail,Hangplant. Het groendak is na aanleg onmiddellijk begroeid met een mix van sedumplantjes.

Sedum (vetplantje) is een geslacht uit de vetplantenfamilie (Crassulaceae) met ruim vierhonderd soorten. Een vijftiental soorten doet het goed op het dak en daarvan. Een alles-in-één extensief groendaksysteem dat snel, eenvoudig en op een schone manier is te plaatsen.


Een andere oplossing is het neerzetten van sedumcassettes. Dit wordt veel gedaan op platte of heel licht hellende groendaken. De cassettes zijn een soort lage plantenbakken met drainagefolie, waar een mengsel van jonge sedumplantjes in groeit. Aparte aanvoer van substraat en sedum op hoogte is daarom nie nodig. Sedum cassettes De Nederlandse naam voor Sedum is Hemelsleutel of Vetkruid.


Deze cassette leg je zo kant en klaar op je dak, direct een mooi groen resultaat en makkelijk zelf uit te voeren. Zelf een groendak aanleggen is makkelijker dan u denkt! Bestel in de grootste onlineshop van de Benelux!


Betaling bij afhalen van de materialen met bank pinpas. Afhaal bestellingen kunnen niet via de webwinkel besteld worden, graag contact opnemen voor een offerte op maat. Om een sedumdak aan te leggen, heb je verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je zelf gaan inzaaien of stekjes planten, maar veel makkelijker is het gebruik van de kant-en-klare sedumcassettes of -matten. Na verloop van tijd (circa jaar) raken de potjes (cassette’s) vol en neemt de groei en bloei sterk of helemaal af.


De plantjes in de potjes kunnen zo niet natuurlijk groeien, ze raken bekneld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts