donderdag 14 november 2019

Zwembad 305

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Meer geluksmomentjes buiten! Hierna kunt u het zwembad met water gaan vullen.


Zwembad 305

Als eerste spreidt u de liner uit op de plaats waar het zwembad moet komen. Vervolgens zet u het frame in elkaar en bevestigt u de liner aan de constructie. De Frame Pool 3is enorm populair door zijn stevige frame en praktische formaat.


De dubbel geïsoleerde pomp heeft een ontluchtingsventiel voor alle lucht die in de filterkamer opgesloten zit. En dat voor een zeer voordelige prijs. U wilt natuurlijk dat uw zwembad mooi schoon blijft! Easy Set Pools hebben een opblaasbare.


Dit afdekzeil zorgt daarvoor. Zwembad afdekzeil online bestel morgen in huis Wij hebben uw rechthoekig of rond zwembad afdekzeil gewoon op voorraad. Een bij ons besteld zwembad afdekzeil voor 16:uur is in van de gevallen de dag erna in huis.


Heeft u een speciaal zwembad ? Neem dan contact op met ons voor een zwembad afdekzeil op maat. Afdekzeil zwembad nú met korting! Intex metal frame pool Ø 305.


Voorgaande jaren was dit zwembad één van de best verkochte zwembaden. Ontdek nu ons uitgebreide assortiment zwembaden. Creëer buiten ook een thuisgevoel!


De afmetingen van dit zwembad zijn 3x centimeter. In dit zwembad heeft u plezier met het hele gezin, zo kunnen er gemakkelijk personen gelijktijdig in dit bad. Het solide metalen gegalvaniseerde frame biedt de perfecte stevigheid en houdt het zwemwater goed in evenwicht. Stap 1: Zoek een vlakke plek om uw Easy set zwembad op te zetten.


Zwembad 305

Het zwembad is gemaakt van een laags gerasterd UV bestendig PVC. Bij gras gebruik een grondzeil, bij stenen adviseren wij een ondertapijt. Daarom is een zwembad ideaal voor in de tuin. Zo kun je dagenlang genieten van het warme weer en heerlijk afkoelen!


Een zwembad in de achtertuin of juist een luxe binnenzwembad? Bij Fonteyn hebben wij het allemaal! Wij zijn dé zwembad expert van Nederland. Van kleine opzet zwembaden tot grote inbouwzwembaden. Voor iedere wens en voor ieder budget.


In een handomdraai staat het zwembad klaar om gevuld te worden. De meegeleverde filterpomp zorgt voor optimaal helder en hygiënisch water. De opblaasbare rand van het zwembad zorgt voor de juiste vorm en stabiliteit.


Dit Metal Frame zwembad heb je in slechts 30minuten in elkaar gezet. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts