vrijdag 8 november 2019

Viburnum bodnantense dawn kopen

Vanaf €gratis thuisbezorgd. Hét online tuincentrum met meer dan 10. Goedkoopste landelijke bezorging in heel Nederland. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. De struik blijft iets lager tot 175cm hoog.


Heesters in potten hebben extra voeding nodig. Uiteindelijke hoogte van deze heester is ongeveer 1cm. De bloemen zijn heerlijk geurend. Het oude hout onderaan wegsnoeien bevordert verjonging. De plant kent een strak opgaande groei.


Er verschijnen dan kleine, geurende, roze bloemetjes aan de kale, donkerbruine takken. In de linkerkolom kunt u selecteren op beskleur, bloeitij wintergroen en hoogte om uw keus te verfijnen. Wij bieden groeigarantie op al onze tuinplanten. Tot korting, gratis thuis geleverd in heel België Online planten kopen met: Gratis levering in België, jaar groeigarantie, kortingen tot.


Viburnum bodnantense dawn kopen

Na de bloei komt het blad. Viburnum bodnantese Dawn. Verschillende soorten op zowel stam als in struikvorm verkrijgbaar. Veel snoei is echter niet nodig, want de struik heeft van zichzelf al een mooie vorm. Kruisende takken kunt u helemaal.


Het is een langzame groeier en heel geschikt voor een kleine tuin. Bij het uitlopen is de buitenkant van de bloem overwegend rood. Het is natuurlijk belangrijk om te weten hoe u deze tuinplant na het kopen moet planten, verzorgen en snoeien. Hij bloeit van november tot april. Bij vorst stopt de bloei even, maar wanneer het gaat dooien bloeit hij weer verder.


Viburnum bodnantense dawn kopen

In de knop zijn ze bijna roo bij het openen roze en pas later verkleuren ze naar wit. Een viburnum kopen en daar vragen over? Of wilt u weten waar u deze plant het beste neer kunt zetten en hoe u voor perfect onderhoud moet zorgen? Wij staan klaar om u van advies op maat te voorzien.


Wij zorgen ervoor dat u die mooie plant dan binnen vier dagen in huis heeft. Met de lichtroze tot witte bloemetjes lijkt het de hele winter wel voorjaar! U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten.


Viburnum bodnantense dawn kopen

Beide struiken krijgen roze, geurende bloemen. Alhoewel de cultivar ‘ Dawn ’ meer bekend is, zou ‘Charles Lamont’ veel rijker bloeien. Alle cultivars bloeien in de winterperiode, maar ‘ Dawn ’ bloeit over de langste periode: zoals al genoem van november tot en met februari. De hoogte na jaar is meter.


Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Daarom benoemen wij hem tot Plant van de maand december! Deze plant is zeer winterhard.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts