dinsdag 19 november 2019

Slagmoersleutel praxis

Specialistisch advies nodig? Slagmoersleutels beschikbaar. Morgen al in huis vanaf €47.


Het wisselen wielen of het uitvoeren van (de-)montage werkzaamheden zijn met de FERM slagschroevendraaier een fluitje van een cent! De comfortabele slagmoersleutel heeft een ergonomisch design met soft grip handgreep. Daarnaast beschikt deze slagmoersleutel over een.

Wat is een slagmoersleutel eigenlijk? Een slagmoersleutel is erg handig voor het los- en vastschroeven van bouten en moeren. Je kunt ze kopen in twee verschillende soorten: apparaten die werken op een accu en apparaten die werken op lucht.


Als er lucht gebruikt wordt, spreken we meestal van een pneumatische slagmoersleutel. Als je een nieuwe slagmoersleutel nodig hebt, is het handig om de modellen goed te vergelijken. Ook de prijzen van slagmoersleutels wisselen sterk omdat duurdere modellen van betere kwaliteit zijn en bijvoorbeeld met handige accessoires en een koffer worden geleverd.


Deze pneumatische moersleutel heeft een maximale werkdruk van 6. Een pneumatische slagmoersleutel is ideaal voor het vastzetten of losdraaien van bouten.

Zo draai je met een slagmoersleutel op lucht moeiteloos de bouten van je wielen los en vast. Normaliter een lastige klus, maar met een van de slagmoersleutels van HORNBACH zo gepiept! Dan bent u bij Gereedschapcentrum. Met de accu slagmoersleutel kunt u gemakkelijk moeren losmaken en vastzetten, het wordt veelal gebruikt in de garages om autovelgen te monteren en demonteren. Bij ToolMax vindt u een ruime aanbod aan accu slagmoersleutel van diverse topmerken, zoals Makita, Bosch en DeWalt.


De koolborstelloze Worx accu slagmoersleutel WX279. Worx 20V litium-ion accu meer kracht en tot langere looptijd dan vergelijkbare conventionele accu slagmoersleutels. Verder heeft deze slagmoersleutel een LED-werklamp voor beter zicht op donkere werkplekken. Zeker weten dat je moeren precies vast genoeg zitten of ze juist met grote kracht losdraaien?


Gebruik dan een pneumatische slagmoersleutel. Deze sleutel van Ferm heeft een werkdruk van bar en een onbelast toerental van 7. Hierdoor werk je met een maximaal koppel van 3Nm. Met een slagmoersleutel bent u voorgoed verlost van moeren die té vastzitten om ze nog los te krijgen. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een.


Gereedschappelijk is dealer van vele merken op het gebied van electrische slagmoersleutels van oa Makita, Hitachi, DeWalt, Metabo en Bosch. Zo is er voor iedere klus wel een geschikte slagmoersleutel bij Gereedschappelijk. De slagmoersleutel op 2Volt netstroom is een veel gebruikte machine in de industrie en montage!

Werk je veel aan auto's of wil je jouw autovelgen zelf vastzetten of losdraaien? Accu slagmoersleutel - Voor de meest vastgeroeste moeren. Dan is de accu slagmoersleutel een onmisbaar apparaat.


Deze compacte en handzame machine is bij uitstek geschikt voor reparatie- en montagewerkzaamheden, precieze bevestiging en zware toepassingen in metaal. Boels Verhuur is de grootse verhuurder van machines en gereedschappen in de BeNeLux. Een slagmoer sleutel versnelt het werk en met de juiste kennis is hier goed en sneller mee te werken.


Indien je de juiste slagmoersleutel hebt dan heeft ie losdraaiend een bepaald moment net als met vast draaien. Daar moet je mee om kunnen gaan anders heb je idd zo iets afgebroken. Op zoek naar handige slagmoersleutel 220v klusspullen? Vind de voordeligste en beste slagmoersleutel 220v producten op VERGELIJK.


Waar wil je het artikel voor gebruiken? Je kan hier de mogelijkheden selecteren. Nieuwe en gebruikte slagmoersleutels worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen.


Voor informatie om een pneumatische of elektrische slagmoersleutel aan te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts