maandag 25 november 2019

Snoeizaag gardena

Snoeizaag gardena

Kies uit producten vanaf € 389. Haal vandaag nog die snoeizagen in huis. Gardena snoeizaag op Vergelijk. Door klanten beoordeeld met een 1. Struiken, bomen en heggen moeten worden gesnoei getrim gemaaid en gezaagd om gezond en sterk te blijven.


GARDENA heeft alles voor landschapsontwerp en tuinonderhoud. Heeft u weinig opbergruimte? Ze worden geleverd in twee modellen met verschillende lengtes – voor eenhandig of tweehandig gebruik. Deze handige snoeizaag heeft een snijlengte van 1mm. Dankzij het gebogen blad dat is voorzien van driezijdig geslepen tanden zaagt u bovendien zuiver.


Om tegen corrosie te beschermen is de zaag verchroomd. Slijtage wordt hierdoor ook vertraagd. De zaag ligt goed in de hand dankzij het ergonomische handvat met softgrip componenten.


Uit onze collectie gereedschap. Als u takken binnen handbereik wilt zagen, gebruikt u de snoeizaag eenvoudig als “normale” handzaag. Met stijf, rechte zaagblad met impulsgeharde, 3-zijdig geslepen precisie zaagtanden. Dit geeft bijzonder goede zaagprestaties, rustige loop, krachtbesparend zagen en een lange levensduur. De bijzonder gladde trekkende zaagbeweging is.


Snoeizagen tegen lage prijzen. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuingereedschap assortiment online. De zaag kan als handzaag worden gebruikt als je takken onder handbereik wilt zagen, maar kan ook worden verlengd met een Combisystem telescoopsteel als je takken op een bepaalde hoogte wilt zagen. Er bestaan ontzettend veel verschillende zagen.


Hier vindt u het uitgebreide assortiment zagen van de gereedschap webshop. Wegglijzeker bij trekkende bewegingen door de zachte componenten in de handgreep en extra stop. GARDENA combisystem- snoeizaag 300PP Impulsgeharde tandpunten voor krachtenbesparend zagen. Het zagen van takken is zeer eenvoudig met deze snoeizaag.


De zaag heeft een gebogen, driezijdig geslepen zaagblad waarmee zuiver gezaagd kan worden. De handverchroomde afwerking zorgt voor een optimale bescherming tegen corrosie en slijtage. De zaag kan op drie verschillende bladstanden worden gezet voor veelzijdige toepassingen. De impulsgeharde precisie zaagtanden zijn 3-zijdig geslepen voor een bijzonder krachtbesparende, gladde en zuivere trekkende zaagsnede.


Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. Bijzondere kenmerken gardena inklapbare snoeizaag 200p is een handige allround snoeizaag voor alle zaagklussen in uw tuin. Ideaal voor alle kleinere zaagklussen in de tuin en voor outdoor activiteiten. Lichtgewicht en effectief. Zeer efficient voor het snoeien van bomen en een haak bij de bladpunt maakt het verwijderen van gesnoeide takken heel eenvoudig.


Dankzij de telescopische steel heb je met deze snoeizaag een bereik tot wel meter hoog. Met de smalle snoeikop snoei je eenvoudig op zelfs de meest lastig bereikbare plaatsen. Bovendien kan je de zaag monteren op een steel, zodat je nog makkelijker kan werken.


Snoeizaag gardena

Takken, die te dik zijn geworden voor. De snoeizaag met inklapbaar zaagblad is verkrijgbaar in een lengte van 1of 2mm. Bij BTN de Haas vindt u echte kwaliteitsmerken, zoals Talen Tools en Husqvarna voor een scherpe prijs.


Onze deskundige medewerkers adviseren u graag als u een snoeizaag wilt kopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts