woensdag 19 maart 2014

Bestway reparatieset

Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Plak snel het zwembad met deze zelfklevende reparatie plakkers voor onder water.

PVC strikker en vinyllijm. Reparatieset voor het repareren van kleine lekken in luchtbe boot of zwembad. Onze folie reparatiesets zijn uitermate geschikt om de wat kleinere gaatjes en scheurtjes mee te dichten. U plakt de beschadiging af zodat het water er niet meer uitloopt. Is jouw zwembad of opblaasfiguur lek?


In het pakje zitten zelfklevende reparatiepatches voor onder water. Zo kun je gemakkelijk zelf jouw zwembad repareren. Heeft u thuis een zwembad?

Dan is deze set iets voor u! Met een zwembad reparatieset is dat niet nodig. Bij de meeste reparatiesets dient het water uit het zwembad gehaald te worden, maar met de onderwaterset kunt het de liner plakken met het water er nog in. Bestway zwembad reparatieset stuks. Dit scheelt een hoop tijd en moeite. De set bevat zelfklevende plakkers om een lek onder de waterspiegel te kunnen plakken.


Het zwembad hoeft dus niet droog te zijn om de plakkers aan te brengen. Voor 23:bestel is morgen thuis! Vooraf, achteraf of gespreid. Speciale patch voor onder water.


Te beplakken plaats goed schoongemaakt met azijn en gedroogd. Patch toegepast en uur druk op uitgeoefend. Eenvoudig zelf uw zwembad plakken!


Wij hadden een gaatje in het zwembad waar al 10mwater in zat om dat er uit te laten en te plakken kost dus veel water totdat wij dit product zagen. Folie reparatieset is bedoeld als je per ongeluk een klein gaatje in jouw zwembad heeft gebracht. Deze site maakt gebruik van javascript voor een goede werking.


Gelieve javascript in te schakelen om de site volledig te kunnen gebruiken.

Intex reparatieset voor het plakken van lekkages in uw zwemba luchtbe zwemband en andere opblaasbare artikelen. Op zoek naar sportartikelen online Bekijk het ruime assortiment fitnessapparaten, kampeerartikelen e. Deze set bestaat uit zelfklevende vellen van x cm. Voor het plakken heeft u geen lijm nodig. Koop een Gre reparatieset en repareer zelf uw luchtbed indien nodig. De plakvellen zijn onder water te gebruiken.


Door uw luchtbed op een verkeerde manier te gebruiken, kunnen er op den duur gaatjes ontstaan. Vouw uw Intex luchtbed daarom altijd in zijn geheel uit voordat u hem opblaast. Winkel gerund met behulp van PrestaShop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts