woensdag 5 maart 2014

Tuinhuis vijfhoek

Hoge kwaliteit en gratis geleverd. Bekijk ons ruime aanbod en vraag eenvoudig een offerte aan! Geniet van uw nieuwe tuinhuis, snel gebouwd door echte specialisten. Prachtige eindresultaten met een lange levensduur, bekijk nu ons assortiment!


Dé goedkoopste tuinhuis Op=Op Beste kwaliteit en scherpe prijzen. Let op : afhalen zonder bestelbon is niet mogelijk.

Een hoekblokhut voor meer ruimte en opslag Bij Tuindomein. Afhaaltijden maandag tm vrijdag 7. Montage service mogelijk Gespreid betalen Kwaliteit! Daarnaast staat de blokhutverbinding van module Vijfhoek garant voor een solide constructie. De blokhutverbinding zorgt namelijk voor een versteviging in de hoeken van uw tuinhuis of blokhut.


Hierdoor staat de blokhut stevig op het fundament, zodat u dus ook langer van uw tuinhuis of blokhut kunt genieten. Dit stapelsysteem heeft meerdere voordelen. Allereerst is een tuinhuis met een blokhutverbinding, zoals module Vijfhoek , eenvoudig door uzelf te monteren, zodat u snel van uw investering kunt genieten.

Dit prachtige tuinhuis Manor van topmerk Keter is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een klassieke uitstraling. Door middel van de deur heeft u toegang tot al uw spullen, die u op het stevige vloerpaneel neer kunt zetten. Het tuinhuis is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap, een grasmaaier, een barbecue of tuinmeubilair. Als u denkt aan Lugarde, dan denkt u aan kwaliteit. Dit komt door onze niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding.


Lugarde is marktleider in Nederland en Engeland. In uw eigen houten tuinhuis kunt u van alles doen, creëer bijvoorbeeld een tuinkantoor of een fitnessruimte. Een vijfhoekig tuinhuis of hoektuinhuis is een praktische oplossing en biedt u extra berg- of leefruimte. De toepassingsmogelijkheden zijn legio. U profiteert bij ons altijd van aantrekkelijke prijzen, een snelle levering en een uitstekende service.


Kunt u het gewenste model niet vinden, of heeft u vragen over de aanschaf van een vijfhoekig. Tuinhuis met schuine zijde kopen. Een tuinhuis geeft meer een klassieke uitstraling, de rondingen van het gebouw zijn daarom strak afgerond. Daarbij is er net als de blokhut vele mogelijkheden om het tuinhuis uw eigen te maken. Voor iedereen die in zijn of haar tuin een tuinhuis of blokhut met een natuurlijke uitstraling wil hebben we houten tuinhuizen en blokhutten.


Een houten tuinhuis heeft daarnaast als groot voordeel dat het makkelijk te bewerken is. Wil je dus zelf een tuinhuis bouwen of iets aanpassen, dan is dit snel gepiept bij een houten tuinhuis. Bestel tuinhuisjes en blokhutten online en profiteer van scherpe prijzen!

U krijgt direct een bevestiging. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Op dit moment is deze prijslijst nog niet beschikbaar.


Deze wordt binnenkort toegevoegd. Keuze in dakvorm van jouw tuinhuis. Is de vorm van een plat dak niet jouw keuze, kijk dan op onze afdeling blokhut met lessenaarsdak voor een schuifaflopend dak.


Ook kun je natuurlijk kiezen voor een tuinhuis met een zadeldak. Misschien heb je behoeft aan extra overdekte buitenruimte. Dan verwijzen je naar onze afdeling tuinhuis met overkapping. Dit is een blanco versie van een vijfhoekig tuinhuis , hier kunt geheel zelf een ontwerp in maken.


Dat is een houtsoort die vrij zacht en makkelijk te bewerken is. De enkele deur en ramen zijn voorzien van echt glazen ruiten. Dakgoten voor aan vijf dak zijden van bijv.


Voor uw tuinhuis , blokhut of ander gebouw met een vijfhoekig dak heeft u aan alle vijf zijden van het dak dakgoten nodig. Zo kunt u het hemelwater opvangen (in bijvoorbeeld een regenton) of afvoeren in de tuin. Onze vijfhoek blokhutten kunnen uiteraard ook door onze specialisten worden geplaatst op locatie, vraag hiervoor een van onze medewerkers naar de tarieven! Is een standaard model niet mogelijk in uw tuin? Dan kunt u kiezen voor ons vijfhoek model de Obertauern welke standaard in verschillende maten leverbaar is.


De deur bevindt zich eveneens in een hoek. Daardoor hoeft u geen extra ruimte aan de zijkant over te houden voor het openen van de deur. Wel is het aan te raden het tuinhuis voor te behandelen met beits bij de opbouw wanneer u hem helemaal tegen de rand aan plaatst gezien u daar nadien niet meer goed bij kunt voor onderhoud.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts