maandag 24 maart 2014

Gardena buitendouche

Gardena buitendouche

Specialistisch advies nodig? Dankzij het geïntegreerde koppelstuk is een tuinslang snel aangesloten. De nevelsproeikop zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling.


Gardena buitendouche

Of u nu moet bewateren in de kas of de oprit wilt schoonmaken. GARDENA heeft tuinspuiten en broezen die het werk aan kunnen! Reserveonderdelen zijn leverbaar. Ook voor gazononderhou besproeiing, watertransport, besproeiingspompen en automatische besproeiing heeft GARDENA de juiste oplossing.


De grote douchekop met brede straal maakt douchen in de tuin net zo fijn als in de badkamer. Met de GARDENA tuindouche trio is buiten douchen nu net zo comfortabel als douchen in uw badkamer. De douche is door het driepootstatief overal makkelijk te plaatsen.


Gardena buitendouche

De flexibele en afneembare douchekop, die is aangesloten op een meter lange slang, biedt meer vrijheid voor douchen in de tuin. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Controleer je e-mail adres. XL Houten tuindouche online kopen bij vidaXL. Als je verder surft accepteer je ons privacy- en cookiebeleid.


Scherp geprijsde buitendouches van verschillende typen. Door klanten beoordeeld met een 1. Gardena buitendouche kopen. Bijkomend voordeel is de eenvoud waarmee de buitendouche kan worden opgeborgen wanneer hij niet in gebruik is. De spike is eenvoudig te plaatsen in het gras of een parasolhouder zodat jij overal in de tuin kunt genieten van een heerlijke douche. Een heerlijk verfrissende douche in de tuin!


Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Ook de watertoevoer kan afgesteld worden. Met de in hoogte verstelbare douchekop is de buitendouche perfect af te stellen naar jouw wensen.


Deze buitendouche zorgt er voor dat je buiten net zo comfortabel kunt douchen als binnen. Je plaatst hem dankzij het handige driepootstatief binnen een mum van tijd en geniet vervolgens van een heerlijke verkoelende straal uit de afneembare en in hoogte verstelbare douchekop. Alleen even snel de Spike in het gazon of parasolhouder steken.


De buitendouche Solo beschikt over verschillende straalvormen: zachte, brede douchestraal of een fijne sproeinevel. Wanneer je een tuindouche koopt is het slim om te kijken waar je de douche voor gaat gebruiken. Tijdelijke of vaste buitendouche. Zo zijn er bijvoorbeeld buitendouches die je aansluit op je tuinslang en na gebruik weer makkelijk opbergt.


Het reguleer- en afsluitventiel voor de waterafgifte geeft de gewenste hoeveelheid water door. Buiten douchen kan zo leuk zijn! Bestel hier buitendouches online.


Een buitendouche is een heerlijk extraatje, zeker als je een zwembad in de tuin hebt. Je kunt zo eenvoudig en snel het chloorwater van je af spoelen. Daarnaast biedt een buitendouche ook verkoeling aan hen die juist geen ruimte hebben voor een zwembad.


Zo kan iedereen ervan genieten! Ben je op zoek naar een douche voor in de tuin? Dan ben je bij HORNBACH aan het juiste adres, wij bieden de tuindouche voor een de laagste prijs. Altijd makkelijk om na een dag zonnen, of tijdens, even een heerlijk verkoelende douche te nemen.


Bekijk ons assortiment in onze webshop! Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts