woensdag 12 maart 2014

Praxis ligbed

Mtuininspiratie bij Fonteyn. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment ligbedden.


Ben je op zoek naar een niet te grote ligstoel, die precies past op jouw balkon? En welke kleur vind je dan het mooiste?

We hebben ze allemaal voor je staan. En je kunt ze stuk voor stuk bekijken en vergelijken op onze website. Zie je het ligbed , die je graag wilt hebben bij ons online?


Dan kun je deze heel eenvoudig ook online kopen bij Praxis. Leun lekker achterover in ligbed Alonzo van Central Park in een antraciet kleur. Het frame is gemaakt van aluminium en het doek is van zwart textileen. De stoel heeft een lengte van 192cm, een breedte van 65cm en een hoogte van 65cm (op de hoogte stand 90cm). Tuinmeubelen kopen bij KARWEI.


Optimaal genieten in je tuin doe je met de tuinmeubelen van KARWEI.

In ons uitgebreide tuinmeubilair vind je luxe tuinmeubelen, houten. Dankzij het weerbestendige en waterafstotend PE rattan, is het zonnebed makkelijk schoon te maken, duurzaam en geschikt voor dagelijks gebruik. Het ligbed heeft een stevig gepoedercoat stalen frame, waardoor het zeer.


Dit klassieke ligbed heeft een aantrekkelijk ontwerp met latten en geeft een rustieke sfeer aan uw tuin, terras, balkon of andere buitenruimte. Deze houtsoort staat bekend vanwege zijn goede weerbestendigheid. Van de klassieke rechte ontwerpen tot ergonomisch gevormde ligbedden. Het doek van de ligstoel is gemaakt van textileen, een kunststof dat bestaat uit polyester en nylon en weerbestendig, kleurvast en zeer sterk is. Dit ligbed Toledo staat garant voor ontspanning!


Lekker met een boekje in de schaduw of een stiekem dutje in het middagzonnetje. Op een rustig plekje creëer je een spot van waaruit je de hele tuin overziet. Daar plaats je een ligbed met een kleur die aansluit bij de sfeer van je tuin en accessoires. Houten vlonders gaan goed samen met een ligbed in een donkere kleur. Tuinstoelen kopen bij GAMMA.


Zet een paar mooie tuinstoelen in de tuin, combineer het met een tuintafel en je bent klaar voor avonden vol gezellighei gezelschap en. Ligstoel en ligbed voor in de tuin Bij Blokker vind je verschillende soorten ligstoelen en tuinbedden in het assortiment. De voetensteun en de rugleuning zijn te verstellen. Een ligbed heeft niet de mogelijkheid om de voetensteun de verstellen.


De zomer is de tijd om te ontspannen en onszelf te verwennen – tijd om te luieren en van het leven te genieten.

Met een ligstoel of ligbed in je tuin ontspan je optimaal en vergeet je alle stress en gejaag. Weet je niet zeker welk ligbed geschikt is voor jou? Kom dan langs in één van onze vestigingen en laat je informeren door ons deskundigge personeel.


In onze webshop kun je eenvoudig je ligbed bestellen. Wij bezorgen je ligbed tot aan je deur, wil je de producten zo snel mogelijk in huis? Het frame van het ligbed is gemaakt van aluminium waardoor het niet kan gaan roesten.


Het zit en liggedeelte is gemaakte van textileen wat erg makkelijk in het onderhoud is. Doordat het ligbed van aluminium gemaakt is, is het ligbed relatief licht van gewicht. Goedkoop een ligbed kopen. Wil je het liefst voor een goedkoop ligbed kopen? Met een ligbed -aanbieding in onze webshop koop je heel voordelig een mooi meubelstuk, terwijl je wel nog ruime keuze hebt uit een breed assortiment.


Doordat wij grootschalig inkopen kunnen wij je altijd voor elk ligbed de laagste prijs garanderen. Wat is er fijner dan heerlijk op een ligbed liggen met een boek en een drankje, zodra de zon begint te schijnen? Bij vidaXL heb je de keuze uit diverse stijlen, materialen en modellen.


Een ligstoel, ligbed of een ligzetel voor in je tuin, op je terras of je balkon? Kies de perfecte ligstoel op basis van het model, het materiaal en de standen. Sommige ligstoelen hebben een leuke extra voor je in petto, zoals een comfortabel voetenbankje of een elegante zonnewering. Kijk, kies, geniet languit!


Als je naar het strand gaat hoef je geen ligbed te huren want je neemt gewoon je eigen inklapbare strandstoel of stretcher mee. En met een ligbed of een loungebank maak je van je eigen tuin net zo makkelijk een vakantieparadijs. Languit op een ligbed kom je helemaal tot rust. De rugleuning is namelijk meestal in verschillende standen te plaatsen.


Hierdoor kun je bijvoorbeeld rechtop zitten als je lekker een boek wilt lezen. Bij Intratuin hebben we diverse heerlijk zachte en dikke kussens voor je ligbed , in de mooiste zomerkleuren. Laat de zon maar schijnen en doezel heerlijk weg!


Maar geen van die meubelen haalt het bij een ligbed. Als je echt wilt genieten van het mooie weer, dan is een ligbed je beste vriend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts