donderdag 13 maart 2014

Groenrijk workshop

Bestel loungesets via Beslist. Alle merken I vanaf € 139. Laat je bedrijf groeien door 1 jezelf te laten zien met vloggen. De workshops zijn niet alleen creatief maar ook heel gezellig en voorafgaand aan de workshop wordt je voorzien van een hapje en een drankje. In ons tuincentrum nabij Delft en Den Haag kunt u niet alleen winkelen voor uw tuin en interieur maar we geven ook regelmatig workshops aangepast aan het seizoen.


Koffie, thee, lekkers, gezellighei kletsen en creatief bezig zijn.

Bloemschik workshop in Tilburg. Niet voor niks is deze workshop zeer populair, wie houdt er nou niet van mooie bloemen in huis? Om die reden keert deze workshop regelmatig terug in ons programma. Onze creaties, gecombineerd met uw eigen invulling, garanderen dat u met een prachtig Kerststuk thuis komt. Onze workshops zijn allemaal inclusief materialen en een kopje koffie of thee met wat lekkers.


Data: Workshop voor volwassenen, thema Kerst Inclusief een heerlijke lunch Laatste tickets! De avond is eventueel te reserveren met voorafgaand aan de workshop een warme maaltijd in ons Tuincafé voor € per persoon vanaf 18. Bekijk voor meer informatie onze pagina met workshops.


Het gaat dan éindelijk echt gebeuren hoor!

Onze eerste workshop vanuit de bloemenwinkel! Je kunt je nu inschrijven voor de workshop die op november plaatsvindt! De kosten bedragen €3- p. Krans met voorjaars bloembolletjes maken Vrijdag maart 18. Paasdecoratie maken (verse bloemen) Dinsdag maart 18.


Je kunt elke 4e zaterdag (behalve in juli en augustus) van de maand van 10. Je krijgt ongeveer 1x per week een mail. We slaan jouw gegevens op volgens ons privacybeleid.


Kom eens langs bij het groenste tuincentrum van het land. We hebben planten, tuingereedschap, bloempotten en veel meer! Wij helpen je graag met een passend (groen)advies. We barbecueën steeds vaker én gevarieerder.


Het is jaloersmakend als je ziet wat voor lekkere gerechten vrienden of familie van de barbecue toveren. Heb jij altijd al willen weten hoe je een bierkip, perfecte cheeseburgers, zalm van een rookplank of de pincanha perfect bereid? Nu is het tijd om zelf ook een Grillmaster te. Wij bieden de mogelijkheid voor een gezellige avond op onze locatie.


De workshop is een originele en creatieve manier om als familie, vrienden of collega’s samen aan de slag te gaan. Kringloopwinkel, Berlisol, Braa Kelder en de Welkoop.

Met een groot aanbod van snijbloemen, kamer- en tuinplanten kunt u het huis gezellig maken. Onze groenservice: bezorgdienst in de regio, tuinonderhoud en advies aan huis, bloemen voor persoonlijke (rouw)momenten. Groeten, Ivan Habraken en medewerkers!


GroenRijk Geldrop is het groenste tuincentrum van de regio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts