vrijdag 28 maart 2014

Betongaas 8mm

Betongaas 8mm

Betongaas bestel je gemakkelijk en snel op Betonstaal. Kijk snel verder in de webshop! Veel soorten betongaas online vind je hier. Bekijk het gehele assortiment in de webshop!


Alle betongaas vind je op beslist. Bestel snel jouw tuinafscheiding. Bouwstaalmatten van 8mm is een veel gehanteerde maat voor bouwstaalmatten. Bij Betonstaal bestelt u eenvoudig de gewenste bouwstaalmat. Bij de bouwstaalmatten van 8mm heeft u keuze uit verschillende type matten.


Reken het aantal benodigde matten uit via de bouwstaalmatten-calculator. Voor het bewapenen van vloeren en muren kun je betonnetten of gaasnetten gebruiken. Deze matten zijn erg sterk en ook te gebruiken in de tuin. Met betonijzer kun je muren zonder verband wapenen. Dikte van het draad is mm.


Betongaas 8mm

Transport op locatie slechts 4incl. Heeft u bouwstaalmatten (type-PS) nodig? Wij leveren bouwstaalmatten (type-PS) met een helder bestelproces, optimale productie en snelle logistieke afhandeling. Direct uit voorraad leverbaar tegen scherpe prijzen.


Bouwstaal is verkrijgbaar in meerdere soorten. Gebruik van bouwstaalmatten en betongaas. Verder heb je zwaluwstaartplaten. Erg geschikt voor bewapening en bekisting van dunne lichtgewichtvloeren. Daarnaast is er nog metselversterking dat is geschikt voor het gebruik in muren.


Betongaas 8mm

Bij ons te koop betonmatten. Een betongaas tuinafscheiding maakt u eenvoudig zelf met de producten van Haagjekopen! Zoals schuttingpalen, bevestigingsmiddelen en Hedera om uw betongaas te laten begroeien. Voor alle maatwerk oplossingen kies je voor Betonstaal.


Deze website maakt gebruik van cookies. Klik HIER voor meer informatie. Eenvoudig online bestellen. Nieuw Ophalen of Verzenden. BIJ GROTERE HOEVEELHEDEN GELDEN NOG AANTREKKELIJKERE CONDITIES, VRAAG MEER INFO.


Wij maken diverse standaard prefab balken. Voor de hoeken hebben wij hoekdelen. Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw.


Multifunctioneel draadscherm dat geschikt is voor vele toepassingen in jouw tuin!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts