woensdag 5 maart 2014

Wisteria kopen

Vergelijk Planten op beslist. Top merk Superfoodme Voor slechts EUR 14. Deze bloemen hangen naar beneden, vandaar de naam blauwe regen. De klimplant groeit het liefst op een zonnige plek in de tuin. De wortels hebben wel behoefte aan schaduw, deze kun je met behulp van een dakpan beschermen.


Misschien vindt u het het proberen waard.

U kunt in juli of augustus in elk geval de normale snoei toepassen en kijken of dat helpt. Bekijk onze brede assortiment op Boskoops. De Blauwe regen is afkomstig uit de Vlinderbloemenfamilie (Fabaceae) en bestaat uit een enkele soorten en varianten Wisteria.


Het is aan te raden om geënte planten te kopen of afleggers van oudere reeds bloeiende planten. Bij zaailingen duurt het zeer lang eer men bloei heeft. Een lichte, humusrijke grond die voldoende vochtig is, zorgt voor een flinke groei en bloei.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud.

Voordelige staffelprijzen Lage verzendkosten gratis. Doe je dit niet, dan zal de blauwe regen verwilderen. Wisteria houdt van zon en anders wordt die wel opgezocht.


Alle merken, scherp geprijsd! Enkele soorten van deze uitbundige groeier kunnen wel tien meter hoog worden. Winterharde Blauwe regen ( Wisteria) kopen ? De Olijfboomspecialist heeft een zeer grote voorraad zodat het u aan keus niet ontbreekt. Het is een mooie klimplant die snel groeit en de twijgen slingeren zich overal om heen. Een gezaaide zal jaren duren om te bloeien, kan wel 7jr zijn en soms helemaal niet.


De gezaaide zijn gewoonlijk veel goedkoper. De Blauwe Regen staat bekend om zijn rijkelijke bloei en kan goed gebruikt worden als klimplant in een boog, tegen een schutting of tegen een p. Om te beginnen kan ik mededelen dat het onzin is, maar dat ik wel begrijp waar het vandaan komt. Het verschil tussen beide klimplanten is de draairichting. We hebben dan ook met grote zorg een assortiment bij elkaar gezocht. Wilt u hier meer over weten, dan kunt u altijd even contact opnemen met ons.


Gaat u bij ons een wisteria kopen , dan zorgen wij ervoor dat deze vers van de kweker bij u wordt geleverd. Let hierdoor ook op met bijvoorbeeld regenpijpen want met de kracht van de twijgen kunnen deze zelfs stuk gaan. De bloemen bloeien vóór het uitlopen van het blad.

Bloeit met violetblauwe bloemtrossen vanaf het eerste jaar, na de bloei lichtjes snoeien geeft nog een nabloei. Kan ook in een grote pot staan. Het is een winterharde klimplant met grote klimkracht. De Blauweregen bloeit in de periode april-juni en heeft een zoete geur.


In het begin heeft hij een beetje begeleiding nodig maar groeit op elke plek in de volle zon of halfschaduw. Zijn naam doet anders vermoeden, maar blauweregen is er ook in het wit, lichtroze en violet! Van nature groeit Blauwe Regen in bossen tegen bomen op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts