donderdag 27 maart 2014

Intertoys luchtbed

Dé webwinkel voor luchtbedden. Intex luchtbedden voor binnen. Comfortabel, trendy of veelzijdig. Grootste aanbod kampeerartikelen. Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.

Ontdek nu onze nieuwe collectie luchtbedden. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp.


Extra groot luchtbed voor twee personen Het Bestway Double Green Camping luchtbed is een zeer geschikt bed voor twee personen die op zoek zijn naar een zacht, maar stevig luchtbed. Dit luchtbed is 1centimeter lang , 1centimeter breed en centimeter hoog. Het luchtbed kun je zowel binnen als buiten gebruiken.

Gratis verzonden vanaf Euro! Speelgoed en games koop je voordelig en snel bij Intertoys ! Kijk snel voor de nieuwste en beste speelgoed acties en aanbiedingen. Een luchtbed is de perfecte slaapplek tijdens kamperen en een handig extra bed als je gasten krijgt. Er zijn één- en tweepersoons modellen, die zelfopblaasbaar zijn of een ingebouwde pomp hebben. Ontspan op één van de vele zwembanden of luchtbedden, vergroot het plezier met opblaasdieren en voeg met duikspeelgoed een spelelement toe.


Mocht je tijdens het luchtbed kopen benieuwd zijn naar een elektrisch luchtbed , luchtbed pomp of een zwembad luchtbed , neem dan een kijkje in onze webshop en vindt meer informatie! Wist je dat wanneer jouw bestelbedrag €4- of hoger is, je profiteert van gratis verzending. Een luchtbed voor in het zwembad is het ideale speelgoed voor een warme zomerdag. Luchtbed voor in het zwembad. Kinderen kunnen er op drijven en eindeloos mee spelen, zowel in het zwembad als in de zee.


Met een luchtbed of zwemband blijf je heerlijk op het water drijven. Uiteraard zijn de bekende rechthoekige en ronde opblaasartikelen verkrijgbaar in onze webshop. Het gebruiksgemak van een luchtbed maakt het tot een ideale vervanger van de matras.


De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras. Kies uit producten vanaf € 00.

Verzending vanaf €in uur. Ook als gasten blijven slapen en er geen logeerbed beschikbaar is, biedt een luchtbed een oplossing, doordat het luchtbed snel klaar is voor gebruik en overal mee naartoe gebracht kan worden. Een luchtbed als slaapplek kan een hele goede (tijdelijke) vervanging zijn voor een echt bed of matras. Een goed luchtbed komt altijd van pas. Kies voor een zelfopblaasbaar luchtbed en het luchtbed zal in een mum van tijd zijn opgepompt.


Zo kunt u een luchtbed gebruiken als u thuis een extra slaapplek wilt creëren voor gasten. Een ander voordeel van deze luchtbedden is dat u ze met de ingebouwde pomp ook razendsnel kan laten leeg lopen. Wie naar een camping of festival gaat, kan een luchtbed goed gebruiken.


Het bed is erg luxe en stevig. Bij HEMA heb je ruime keuze uit strandmode, speelgoed strandlakens. Een luchtbed of opblaasstoel is geweldig speelgoed voor in het zwemba recreatieplas of zee.


Verras uw kinderen met een luchtbed voor het zwembad. Ga je voor optimaal gemak, kies dan voor een automatische luchtbedpomp. Je zou ook een luchtbed aan kunnen schaffen met een geïntegreerde pomp. Zo’n luchtbed met ingebouwde pomp is dus ideaal als gesteld bent op gemak. Bestel jij een luchtbed zonder ingebouwde pomp?


Vergeet dan niet een luchtbed pomp mee te.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts