donderdag 15 oktober 2015

Andreas college pieter groen

Om deze pagina te bezoeken moet je ingelogd zijn. Wachtwoord vergeten Klik hier om uw wachtwoord te resetten. Dit in een prachtige omgeving direct aan de kust.


Gebruiker zonder token kan inloggen zonder tokeninvoer. De gegevens worden opgehaald.

Door op ‘Akkoord’ te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, ga je hiermee akkoord. Er is een fout opgetreden. De kwaliteitsoordelen van de scholen zijn niet zichtbaar, omdat ze niet meer actueel zijn.


Deze week presenteren de mentoren hun klas aan de rest van de docenten. Overhoor jezelf in het Engels, Frans, Duits, Spaans of in andere talen, zonder inloggen. Het is de naam voor een bovenschoolse stichting die een scholengemeenschap bestuurt met twee zelfstandige scholen op verschillende locaties in Katwijk.


Je gegevens worden bewaar en je hoeft de komende twee maanden niet in te loggen.

Alleen aanzetten op je eigen telefoon, tablet of laptop. Deze vestiging is onderdeel van een school met 2. Andreas College Pieter Groen. Hypnotherapie is een eeuwenoude therapie.


Contactpersoon: Rob Mataheru, r. Volgens adjunct-directeur Rob Mataheru was de school hieraan toe, omdat de schoolresultaten ruimschoots op orde waren en zij de leerlingen meer wilde bieden. Het bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van onze leerlingen is onze belangrijkste drijfveer. Dit doen we onder meer door het geven van persoonlijke aandacht, respect en zorgzaamheid vanuit het Protestants Christelijk perspectief. Alan Turner is benoemd tot de nieuwe Directeur-Bestuurder. Marion Prent neemt als directeur de dagelijkse leiding over op Pieter Groen.


Verder is samen nagedacht over de toekomstige digitalisering van lokaal onderwijs op grote schaal. Als u uw wachtwoord bent vergeten, vul dan hieronder uw gebruikersnaam in. U ontvangt dan binnen enkele minuten een e-mail van ons waarmee u een nieuw wachtwoord kunt.


This feature is not available right now. Ons kantoor ligt op 2meter van station Leiden Centraal en is daarmee goed bereikbaar per Openbaar Vervoer.

Inschrijven Wilt u uw kind meteen inschrijven, pieter groen college katwijk. Je wilt pieter groen college katwijk aan je eigen ontwikkeling, muziek. Alles wat ze tijdens de lessen leerden aan zang, acteerwerk en niet te vergeten decorbouw en styling, muziek, zowel vakinhoudelijk als didactisch. Examenreglement en Programma van Toetsing en Afsluiting.


Wij zijn een leuke, veilige school waar leerlingen veel leren en zichzelf kunnen zijn. Pieter Groen biedt modern, ondernemend en uitdagend mavo-, havo- en vwo-onderwijs. Join LinkedIn today for free. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft. Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.


Bekijk de profielen van mensen met de naam Bas De Ruiter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts