maandag 5 oktober 2015

De wilde rozenkwekerij

De wilde rozenkwekerij

Het beste uit de bioscoop als eerste thuis. Geen abonnement, betaal per film. De Wilde kwaliteitskwekerij. Wij zijn de marktleider op het gebied van verkoop van tuinrozen in de Benelux.


De wilde rozenkwekerij

Meer dan 8soorten zijn getest, opgeslagen en gekweekt volgens de nieuwste productiemethodes. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit rozen en natuurlijk soortechtheid. Een roos past bij iedere gelegenheid en is daarom ook erg geschikt om te schenken aan uw dierbaren.


Wij hebben rozen van verschillende kleuren, geuren en formaten. Een mooie roos kunt u bestellen bij onze rozenkwekerij ! Rozen bestellen en bezorgen. Wij bezorgen uw rozen vers in huis. Gratis klimroos bij uw bestelling! Dit alles wordt gedaan door een enthousiast en professioneel team van leveranciers en medewerkers.


De Engelse rozen zijn de bekendste en meest iconische rozen van alle rozensoorten. De bloemen van deze Engelse rozen zijn erg herkenbaar, hebben een sterke geur en een goed gevulde bloem. Op de kwekerij wordt milieubewust gewerkt. Onze rozen worden gekweekt met respect voor de omgeving en het milieu.


Bij het kweken van onze rozen proberen wij het milieu zo min mogelijk te belasten. Door bijvoorbeeld onze energie op te wekken uit zonne. Zorg er dus voor dat uw klimrozen altijd genoeg ondersteuning hebben om de lengte in te groeien. De bloeitijd van de klimrozen is verder ook een stuk langer dan overige klimplanten. Klimrozen hebben niet veel ruimte nodig, maar de wortels van deze plant nesten zich wel diep in de grond.


Voor meer informatie over het assortiment kunt u de website raadplegen. Verkoop vond eerst alleen plaats aan gemeenten en hoveniers, maar later ook aan de eindconsument. Hierdoor bloeien er jaarlijks alleen al meer dan miljoen rozen in de zomer in Nederland die hun oorsprong hebben gevonden op onze kwekerij. Regelmatig spreekt Thuiswinkel.


Bovendien kun je je eenvoudig afmelden voor commerciële e-mails. De Bierkreek is een (inter-)nationaal rozenontmoetingspunt en -kenniscentrum. Het was voor ons allebei de eerste keer dat we daar waren, maar vermoedelijk niet de laatste. Verbazingwekkend hoeveel rozen er nog in bloei stonden.


Wel een beetje druilerig na al die regen, maar toch. Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. De kwekerij ligt bij ons om de hoek en het is in dit tijd van het jaar een cadeautje om de kwekerij te bezoeken. Duizenden rozen staan nu in bloei!


Naast de kwekerij waar je de rozen kan kopen is een rozentuin aangelegd waar je de rozen in volle grond en volgroeid kan. Op onze nieuwe website staat alles wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts