donderdag 15 oktober 2015

Blokker douchestoel

Blokker douchestoel

De actuele levertijd is: tot werkdagen. Bestel of kom langs in Tiel! Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker.


Badkamerhulpmiddelen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! Douchestoelen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker ! De douchestoel is voorzien van een comfortabele rugleuning en een extra brede zitting. Beide zijn voorzien van een antislip laag waardoor u als. Om langer zelfstandig uw persoonlijke hygiëne te kunnen uitvoeren, kan een douchestoel , douchekruk, of douchezitje uitkomst bieden.


Wanneer u wat sneller vermoeid bent of niet lang kan staan, bieden deze douchestoelen en douchezitjes u ondersteuning en veiligheid. Een douchestoel of douchekruk koopt u eenvoudig, veilig en snel bij Medipoint. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zodat u altijd de juiste vindt.


Voor artikelen die te groot zijn voor de normale pakketdienst gelden afwijkende bezorgkosten en levervoorwaarden. Wanneer je wat meer ondersteuning nodig hebt tijdens het douchen, is de douchestoel ideaal. Om het douchen nog meer te vergemakkelijken zijn er ook douchestoelen verkrijgbaar die verrijdbaar zijn.


Neemt de douchestoel te veel ruimte is beslag? Dan kunt u deze eenvoudig inklappen en opbergen. Opklapbaar douchezitje kopen?


Blokker douchestoel

Heb je wat meer ondersteuning nodig tijdens het douchen, maar is je douche te klein voor een douchestoel ? Dan is een douchekruk ideaal voor jou. De meeste douchekrukken zijn voorzien van antislip noppen voor extra veiligheid tijdens het douchen. Verder zijn er ook douchekrukken waarbij je de hoogte kan aanpassen of die handgrepen hebben. In ons assortiment treft u ook douchestoelen welke op wielen staan, deze zijn gecombineerd met een toiletstoel.


Zowel naar het toilet gaan als douchen of in bad gaan, kan een hele onderneming zijn. Een toiletverhoger kan bijvoorbeeld de toiletgang een stuk eenvoudiger maken. Ook een douchestoel , opstapje, badplankje of antislipmat zijn eenvoudige aanpassingen die ervoor zorgen dat u zich weer safe voelt bij het baden en douchen.


Blokker douchestoel

Heeft u behoefte aan extra steun, comfort en veiligheid onder de douche of in bad dan is een douchestoel de juiste oplossing. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Diverse douchestoelen voor elke situatie in elke.


Uitgebreid assortiment en de beste prijzen. Veiliig en snel online bestellen. Met wielen en meer mogelijkheden. Onze douchestoel toiletstoel Toske is een budget combinatiestoel. De stoel staat op wielen en kan zowel als douchestoel gebruikt worden als een toiletstoel.


De Aidapt VB5is een opklapbare douchestoel voor wandmontage. Voor de stevigheid heeft de stoel een dubbele poot die ook los van elkaar verstelbaar zijn. De zitting is geventileer dit zorgt niet alleen voor een goede grip maar ook voor voldoende luchtcirculatie.


Comfortabel Clip-on clip-off zitt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts