vrijdag 23 oktober 2015

Stihl accu bosmaaier

Morgen al in huis vanaf €229. Direct online te bestellen. Gereedschap bel of mail ons gerust. Specialistisch advies nodig? Vandaag besteld morgen in huis.


De accumachines zijn onderverdeeld in drie segmenten volgens de gebruikte technologie: Lithium-Ion: deze lichte en handige accumachines met ingebouwde accu (uitgezonderd HSA 25) zijn ideaal om kleine tuinen eenvoudig en in alle rust te onderhouden.

Dankzij hun intelligente EC technologie, hun regenbestendige uitrusting en hun ruggedragen accu ’s kan je een hele dag lang werken. De accuaandrijving maakt het mogelijk om zonder kabel en dus mobiel te werken, zonder storende uitlaatgassen en zonder vervelend lawaai voor u én de buren. Persoonlijk advies, u kunt vrijblijvend contact opnemen.


Kijk voor het volledige assortiment op de webshop. Te koop aangeboden : stihl fsa1accu bosmaaier machine uit het stihl accu pro systeem (ap of ar) met kabel systeem zonder accu o. Stihl FSA zonder accu en lader. Nieuwe en tweedehands Tuin en Terras artikelen kopen en verkopen doe je via Marktplaats. Tuinmeubelen, grasmaaiers, haardhout.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Ruim assortiment accu bosmaaier. De accu moet uiteraard wel regelmatig opgeladen worden. Bekijk alles met accu bosmaaier ! Het is erg handig om een tweede accu aan te schaffen, zodat u nooit misgrijpt als er één accu leeg gaat tijdens het trimmen van uw gazon. Zo kunt u altijd door blijven werken met uw accu bosmaaier.


Krachtige en lichte accu bosmaaier om grote oppervlakken taai gras te maaien. Snijcirkeldiameter 2mm met grassnijbla drie instelbare vermogensniveaus, dubbele handgreep. Voorziening om de machine samen met de ruggedragen accu AR te dragen, of draagsysteem AP. Bestel online bij De Boer Drachten! Op hellingen, in greppels, langs de kant van de weg of in een dichtbegroeid bosperceel.


Met de accu bosmaaier kun je draadloos en flexibel ruw terrein, hellingen, dijken of bermen maaien. De goedkoopste accu's voor elk apparaat! STIHL bosmaaier , trimmer en motorzeis. Ben je benieuwd over hoe het werken met de accu bosmaaier FSA 1verloopt? Dat ontdek je in deze video.


Dankzij dit AccuSysteem kan je dankzij de beperkte geluidshinder werken in omgevingen die gevoelig zijn voor lawaai, zoals seniorenresidenties of ziekenhuizen. De capaciteit van de motor is kW. Gras en onkruid op privéterrein is hiermee gemakkelijk weg te maaien.


Ook stug onkruid is voor deze maaier een eenvoudige klus.

De multifunctionele beugelhandgreep biedt tijdens het maaien optimaal gemak. De bosmaaier of kantenmaaier wordt gebruikt voor het maaien op de plekken waar de gazonmaaier niet bij kan. Tevens kan een bosmaaier met de juiste uitrusting gebruikt worden voor het maaien van dicht onkruid en lichte houtachtige gewassen.


Bosmaaiers zijn er voor het zware maaiwerk op plekken waar je met de grasmaaier niet gemakkelijk komt. Er zijn ook bosmaaiers waarbij je kunt wisselen tussen beiden. Dit wendbare model weegt maar 14kg. De bijbehorende accus zijn van de lithium ion Pro serie.


Je moet JavaScript in jouw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts