woensdag 14 oktober 2015

Balkon katveilig maken

Boek uw Hotel in Marken online. Reserveer online, laagste prijzen. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Onderaan de pagina kunt u foto’s bekijken van kattenrennen die wij gemaakt en geplaatst hebben op diverse balkons. Maar geheel dichte overspanningen en schrikdraad behoren ook tot de mogelijkheden. Verder zijn buisconstructies mogelijk als ondersteuning op dakterrassen, en natuurlijk balkonnetten.


Balkon katveilig maken Ik wil een balkon van 365Lx110Bx292H kattenveilig maken. Langs de balustrade komen polystyreen platen (gaten moeten in de platen geboord worden en vervolgens bevestigd worden aan de reling), verder zal er een kattennet gespannen worden (bevestiging aan balkon van de bovenburen). Ik woon op de 6de verdieping en ik heb een kitten van weken. In de zomer zou ik haar graag op het balkon laten.


Maar ik moet hem wel eerst veilg maken.

Ik zat te denken aan een kattennet onderaan waar de opening zit. Foto van het balkon is een goede. Zal ik vanmiddag eens maken. De poes zal niet zonder toezicht op het balkon komen, maar ze kunnen vliegensvlug zijn haha. Maar een net gaat er echt niet komen helaas.


Dus dan zou hij niet op het balkon kunnen. Het balkon is best ruim, dus de ruimte die de schuine platen innemen valt nog te. Om het balkon veilig te maken hebben we jaar geleden een constructie laten maken.


Buiten is tenslotte veel te ontdekken: mensen, andere katten en de hond van de buren zorgen ervoor dat de kat graag op de vensterbank of op het balkon zit. Een onbeveiligd balkon vormt echter een groot gevaar voor de kat. Gelukkig zijn er genoeg mogelijkheden om ramen, deuren en balkons met kattennetten te beveiligen. Kloske, als ik het zo eens lees, is niet alleen een balkon een gevaar: lees hier maar een soortgelijk advies van snah heb ik al ruim een jaar (of nog langer geleden) gegeven: dat ging over katten die niet over schutting mochten klimmen.


Dus ook met een pvc buis op rollers, wat trouwens helemaal niet zo simpel te maken is. Een kat die achter een vogel of insect aanzit of een wolk volgt met zijn ogen, kan per ongeluk van de reling van het balkon vallen. Als je je huisdier op het balkon toelaat, moet je weten hoe je je balkon veilig kunt maken , om verwondingen of vallen te voorkomen. Heb jij een soortgelijke klus?


Zien ze een vogel, eekhoorn of zelfs maar een bewegend blaadje, en dan zijn ze nog voor jij kunt reageren – hup – foetsie! Met een net dat je rondom de balustrade spant, maak je het balkon katveilig.

Onze tip: kies een zwart net, dat belemmert het zicht minder. Het terras kun je huisdierveilig maken door het te omheinen. Hoe dit balkon kat veilig maken. Je kat veilig naar buiten laten.


De fokkers hadden hun tuin goed afgezet met schrikdraa maar als we. Als we een ren naast de tuindeur van de huiskamer maken moet er een. Nu willen wij tegen de schutting steunen maken en daarop gaas. Soms is het mogelijk de tuin katveilig te maken.


Als wij nu onze woning verlaten of we gaan naar bed sluiten we onze balkondeur. Ik ben gaan zoeken naar een oplossing met dit resultaat! Op dit moment hebben we ons balkon afgerasterd met kippengaas.


Het zonnetje begint weer te schijnen, dus tijd om weer lekker op het balkon te zitten. Nu gaat mn kat altijd aan een lijntje mee, maar dan ben ik er continue mee bezig. Je balkon of tuin katvriendelijk maken Sommige katten hebben de vrijheid om buitenshuis te gaan en staan waar zij maar willen.


Andere zijn gebonden aan een vast gebie zoals de tuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts