donderdag 15 oktober 2015

Bontewever assen

Vergelijk en bespaar geld. De beste last minute aanbiedingen. Ontdek of herontdek Nederland. Reserveer online, laagste prijzen. Uniek All-Inclusive sterren hotel met een sport- en eventcentrum.


Gegarandeerd de laagste prijs.

Een ogenblik geduld alstublieft. Vermaak je in het zwemparadijs of laat je verwennen in de schoonheidssalon. Voor een dagje winkelen is de stad Assen ideaal.


U kunt ook genieten van ontspannende lichaamsbehandelingen of aan uw conditie werken in de fitnessruimte van het hotel. Verrassend compleet met een unieke 4-sterren hotelaccommodatie. Ons complex biedt ontelbare mogelijkheden op zeer uiteenlopende gebieden.


Voor welke gelegenheid dan ook, sportief, ontspannen feestelijk of zakelijk. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.

Je hebt tijdens openingstijden toegang tot het subtropisch zwembad met golfslagba wildwaterkreek, glijbaan, buitenzwembad en saunaparadijs (het dragen van badkleding is verplicht). De investering die de gehele uitbreiding met zich meebrengt bedraagt miljoen euro. Dat je je hier dus prima een hele dag of zelfs meerdere dagen kunt vermaken is een feit.


Hier worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd zoals workshops. Speciale weekend aanbiedingen, hotel arrangementen en last minutes! Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs, klauteren in de Kidsjungle, bowlen, in het bos wandelen, fietsen, knutselen met het entertainmentteam. Ik ben voor de eerste keer met mijn vriendin in de. De Bonte Wever Assen Restaurant.


Hotel, sport- en eventcentrum. Verken Assens vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Dé perfecte plek voor een weekend of weekje weg.


GozeroProcent team, een groep van enthousiaste jonge vrijwilligers uit Assen. Guest can also enjoy relaxing body treatments work out at the hotel’s gym. A range of games are available at the Bonte Wever , such as table tennis, billiards, darts and video games. The hotel’s restaurant serves à la carte menu. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.


De accommodatie is gemakkelijk bereikbaar door de ligging op korte afstand van de A28.

De modern ingerichte kamers zijn allemaal voorzien van een bureau, een flatscreentelevisie en airconditioning. Trotseer de golven in dit avontuurlijke subtropische zwemparadijs, roetsj van de glijbaan of kom tot rust in de sauna. De baan is tussen elf uur en half. In het subtropisch zwemparadijs kan iedereen, jong en ou genieten van volop waterplezier.


In dit hotel kunnen gasten in een van de restaurants eten of een lekker kopje koffie drinken in de koffiebar of het café. Daarnaast heeft Assen een Stedelijk museum voor Hedendaagse Kunst en het Stoottroepen museum met de historie van de militairen van de Koninklijke Landmacht. Het TT Circuit bereik in minuten rijden.


Geniet van een heerlijk verblijf! De hele familie beleeft hier een onvergetelijke vakantie. In ons hotel combineren we persoonlijke gastvrijheid en een familiaire sfeer met luxe en comfort.


Met Assen en Groningen om de hoek hebben we een ideale ligging voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts