vrijdag 2 oktober 2015

Zitmaaierslot

Beveilig uw zitmaaier tegen diefstal met een zitmaaierslot. Met dit slot van eigen makelij voorkomt u dat uw zitmaaier wordt gestolen. Het zitmaaierslot is eenvoudig aan het voorwiel of achterwiel van uw zitmaaier te bevestigen. Neem geen risico en voorkom diefstal van uw kostbare zitmaaier. Het zitmaaier slot dient u te bevestigen op de gron wanneer de zitmaaier geplaatst is dan kunnen de dieven niet bij alle bevestigingspunten!


Zitmaaierslot

Zitmaaierslot voor diverse zitmaaiers, geef de dieven het nakijken! Geef de dieven het nakijken ! Bekijk alle nieuwsberichten. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken. Wanneer de zitmaaier geplaatst is, kunnen de dieven niet bij alle bevestigingspunten.


Als de L-plaat stevig op de grond is vastgemaakt, rijd u de zitmaaier op de plaat, klemt de beugel om het wiel en zet het op slot met de meegeleverde discusslot. Dankzij de knikbesturing volgen de achterwielen perfect het spoor van de voorwielen. U hebt volledige controle en kunt eenvoudig rond.


Zitmaaierslot

Dé tuinmachine nieuwsbrief. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de. Voorkom diefstal van uw zitmaaier middels dit stevige zitmaaierslot. Bevestig het slot op de grond en plaats uw zitmaaier met één van de wielen op de bodemplaat. Klem de beugel met het meegeleverde discusslot vast aan de grondplaat.


Kuiper Koekange, ook voor alles dat met knopert te maken heeft. Een kettingslot van meter, Wat kun je daar niet mee vastzetten. Wilt u onze winkel bezoeken? Stihl Lithium-Ion accu machines met geïntegreerde accu inclusief lader voor kleine tuinen Stihl HSA Accu struik- en grasschaar Voor het snoeien en verzorgen van kleine groenblijvende hagen en sierstruiken. Wegens omstandigheden hebben wij helaas de keuze moeten.


Dit zitmaaierslot van Knopert moet de gebruiker op de grond bevestigen. Klem daarna de beugel om het wiel en zet deze op slot met een discusslot. Dit slot wordt bij het zitmaaierslot bevestigd.


JAN de WINKEL Salland : 0572-3015JAN de WINKEL Brummen : (0575) 5614JAN de WINKEL Hengelo (gld) : (0575) 4416JAN de WINKEL Goor : (0547) 2884Wolterink. Keyword CPC PCC Volume Score; zitmaaier: 0.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts