maandag 5 oktober 2015

Grijze partytent

Bekijk snel ons ruime assortiment! Geef uw tent een identiteit. Wilt u meer licht in uw partytent? Denk dan aan partytent verlichting. Koop nu jouw nieuwe Grijze partytent thuis op je gemak.


Grijze partytent

Creëer buiten ook een thuisgevoel! Laagste Prijsgarantie, vanaf 295. Let op, partytent Braga wordt geleverd zonder de zijwanden, deze zijn apart bij te bestellen. Deze grijze partytent van Garden Royal zijn de tenten die u zoekt voor uw communiefeest, bruiloft, festival, BBQ en andere feestjes.


Sterke stabiele waterdicht partytent. Geen gereedschap nodig om de tent op te bouwen. Zo wordt de warmte binnen gehouden en heb je minder last van wind en regen. De zijwanden zijn grijs van kleur, waarvan één met raam.


Grijze partytent

De stof is gemaakt van polyethyleen, dat waterdicht is. Deze luxe partytent 3xbiedt plaats voor ongeveer personen en is prima geschikt voor uw tuinfeest, buurtfeest, communiefeest of andere buitenfestiviteiten. Deze partytent is ook gemakkelijk tegen een gevel te plaatsen in verband met de opslaande en uithangende zijwanden.


Uiteraard bieden we ook andere formaten partytenten aan. Top kwaliteit, Easy Up en geheel GRATIS geleverd voor een hele scherpe prijs! Onze partytent met mesh zijwanden is perfect voor iedereen die een open air gevoel wil hebben, maar geen insecten wil bij buitenactiviteiten.


Deze feesttent is ideaal voor een breed scala aan buitenevenementen, zoals tentoonstellingen, bruiloften, feesten, barbecues en festivals. Grijs partytenten tegen lage prijzen. Onze grijze partytenten zijn verkrijgbaar in een 3xen 3xformaat.


Bestel hier partytenten online. Bij ons koop je alles standaard met de laagste prijs. Wij zijn uur per dag, dagen per week bezig om de beste prijzen aan te bieden voor. Kwaliteit partytent zonder zijwanden voor slechts €11-.


Binnenkort een feestje of een buitenactiviteit? Wij bij HORNBACH hebben een groot assortiment partytenten, of het nu gaat om een partytent 3xof een partytent 3x3. Met deze tenten zorg je niet alleen dat iedereen droog blijft maar creeer je ook een gezellige sfeer. Antraciet- grijze MaxxGarden Easy-up partytent - 3xmeter - opvouwbaar - ANTRACIET 8Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Partytent kopen bij HORNBACH.


Vier uw feest met deze grijze partytent. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe partytent kopen. We houden je graag op de hoogte van onze partytent aanbiedingen en speciale acties! Elke partytent aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


De easy up luxe partytent van 3x3m is een compacte partytent die binnen één minuut kan worden opgebouwd. Dankzij de grijze kleur van de partytent , wordt het in de zomer niet te warm door de zon die op het zeil schijnt. Met slechter weer houdt de partytent de warmte binnen en de regen buiten.


Het zeil is namelijk volledig waterdicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts