vrijdag 30 oktober 2015

Garden impressions hawaii zweefparasol

Kies uit producten vanaf € 950. Garden impressions zweefparasols tegen lage prijzen. Laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment parasols. Ruime Keus - XXL Korting - Alles op Voorraad!


Garden impressions hawaii zweefparasol

Deze parasol wordt geleverd inclusief een zware granieten parasolvoet van kilo en een beschermhoes. Het grote voordeel van de Hawaii parasol zijn de vele functionaliteiten en gebruiksgemak. Speciale prijs 29-Normale prijs € 3700.


Deze luxe parasol is zowel horizontaal als verticaal te kantelen en 3graden draaibaar, hierdoor zet je de parasol altijd in de gewenste stand. De bediening is zeer eenvoudig door middel van het uitdraaimechanisme en voetpedaal. Bij de Hawaii zweefparasol kunt u ook nog leuke parasol accessoires kopen, zoals een ledlamp. De naam verraadt het al, de Hawaii big pole zweefparasol is een hele grote parasol wat ideaal geschikt is voor in een grote tuin waar meer wind staat.


De zweefparasol heeft een dikker frame, wat voor meer stevigheid zorgt. Ook het formaat is kleiner, aangezien de Hawaii S te verkrijgen is in 250x250cm of in 300cm rond. Mocht je een nieuwe parasol aanschaffen: bij elk product staat vermeld welke voet bij welke parasol of zweefparasol past en geschikt is qua gewicht. Parsols makkelijk in gebruik.


Wil je echt helemaal kunnen genieten in de tuin? Iedereen heeft af en toe de behoefte om de verkoeling van de schaduw op te zoeken. Met de Hawaii zweefparasol is dit kinderlijk eenvoudig. Verken Gard vanuit een vakantiehuis.


Nu eenvoudig online boeken! In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kijk snel bij de nieuwe collectie parasol accessoires bij de leverancier. U wilt natuurlijk de volledige mogelijkheden van uw Hawaii zweefparasol gebruiken. De parasolvoet moet je er los bijbestellen, waarbij je de keuze hebt tussen: 60kg, 80kg, 90kg (onze aanrader) en 120kg of een kruisvoet. Met een garantie van maar liefst twee jaar geniet dus extra lang van een schaduwrijke plek uit de zon.


Garden impressions hawaii zweefparasol

Zweefparasol - zwevende parasols online. De Hawaii kruisvoet is vervaardigd uit metaal met een beschermende poeder coating laag. De Hawaii Big Pole zweefparasol heeft een extra dik frame van maarliefst mm dikke poedercoating wat de parasol extra stevig maakt!


Het doek van de parasol is beschikbaar in de kleuren dark grey en sand. Deze zweefparasol zet je met gemak schuin (verticaal) en in ieder gewenste stand en draait hem gemakkelijk (3graden) rond. Kwalitatief hoogwaardige parasol De Hawaii S parasol is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. Bekijk deze Hawaii zweefparasol aanbieding!


Garden impressions hawaii zweefparasol

Voor 23:bestel morgen in huis. Deze zweefparasol is gemakkelijk 3graden draaibaar, verticaal en horizontaal verstelbaar. Garden Impressions Hawaii zweefparasol 300x3donker grijs online kopen bij vidaXL.


De parasol wordt geleverd met een donkergrijs 250grams parasoldoek voorzien van een PA coating.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts