dinsdag 20 oktober 2015

Kasdekreiniger

De machine maakt het glazen dak schoon met het gebruik van water en kan zowel handbediend worden of automatisch. Daarnaast is er ook een kasdekreiniger voor het schoonmaken van de binnenkant van de ruiten in de kas. Het gebruik van een kasdekreiniger brengt meerdere voordelen met zich mee. Poot reiniging, specialist in machinale kasdekreiniging en machinaal krijten. Ook voor professioneel reinigen van zonnepanelen en bedrijfsgevels.


De Top Cleaner dekwasser, of kasdekreiniger , is speciaal ontworpen voor het reinigen van Venlo kasdekken.

Tevens te gebruiken als kasdek krijtmachine. Top Cleaner kasdekreiniger bij Royal Brinkman Hét online platform voor de tuinbouw 30. Persoonlijk advies van specialisten Wereldwijde. AquaJet kasdekreiniger , optimaal reinigen en ontsmetten van kasdek en teeltgoot De Aquajet is speciaal ontwikkeld om een nieuwe teelt in een weer schone kas te beginnen, een schone start is immers de eerste winst, toch…. Frenken en Tonnaer kasdekreiniging in Nederlan Belgie en Duitsland.


Spcialistische reiniging van kassen en van uw kas in de tuinbouw. Meer informatie over AquaJet kasdekreiniger. Een kasdekreiniger in eigen beheer zorgt niet alleen voor een betere oogst, maar ook voor een grote financiële besparing.


Bij een broeikas van hectare is deze reiniger binnen jaar terug verdiend!

U wast zo vaak u wilt en dat met het comfort en kwaliteit van reinigen in eigen beheer. Roofmaster Light kasdekreiniger 4. De kasdekreiniger is uitgevoerd met een gootborstel en sproeibomen. Het betreft hier een gebruikte machine die wij door inruil hebben binnengekregen.


Inclusief automatisch platform. Begrip in reinigings werk. You need to install Flash Plug-in in order to view Flash content on this website correctly. Zo zult u zien dat deze unieke vinding door één kasgoot rijdt en reinigt daarbij de glasoppervlakken aan weerszijden.


Door vanuit de ‘V’ van de kas te werken, kan de kasdekreiniger onder alle weersomstandigheden opereren. Als bij warm weer de luchtingsramen open staan, kan zelfs met korte borstels er onderdoor worden gewassen! Wij hebben verschillende kasdekreinigers beschikbaar: drie meter kasdekreinigers en een meter kasdekreiniger. Per jaar reinigen we plus minus 4. Klik hier voor de m dekwasser. Wij reinigen al meer dan jaar kasdekken in heel Nederland en België.


Vraag direct een offerte op! U kunt dus direct aan de slag met de Top Cleaner Poly! Deze opdracht wordt uitgevoerd door onze meter kasdekreiniger.


Ook voor het reinigen van een meter kas gebruiken we een H2O-borstel.

Met deze methode kun je in principe elk meter dek reinigen. Jobo Borstelfabriek is gespecialiseerd fabrikant van borstellatten, draadwissers, borstelwalsen, borstelmatten, voetenvegers en industriële borstels op maat. Welkom op de site van Ed van Asten Kasdekreiniging. Hier vind u alle informatie over onze werkzaamheden.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in het machinaal reinigen van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts