vrijdag 4 december 2015

Barbecue balkon

Bespaar tot wel via kiesproduct. Specialistisch advies nodig? Bestel Barbecues bij fonQ. Kies uit 3producten vanaf € 210.


Vanaf nu heb je geen uitvluchten meer om je vrienden niet uit te nodigen voor een barbecue ! Je gebruikt deze fantastische barbecue gewoon op je balkon.

Daarom gingen wij op zoek naar de perfecte balkon barbecue. Deze hangende balkon barbecue integreert naadloos tussen je hangende plantenbakken. Een beetje oppassen dat je geen stukken vlees over je balkon gooit, maar stijlvol is het zeker! Ik zag onderstaande de balkon barbecue al een paar jaar geleden en heb er.


Het merk Weber is een van de meest bekende fabrikanten van barbecues op kolen. Het is dan ook niet vreemd dat je bij een barbecue voor het balkon al snel bij producten van dit merk belandt. Als je een balkon hebt, is het verstandig om een speciale barbecue voor op het balkon te kopen. Deze houtskool barbecues of elektrische barbecues zijn vaak relatief klein en passen daarom op je balkon.


Check van te voren wel welke barbecue voor op het balkon je van je huurbaas of VVE mag gebruiken en welke niet.

Als jij geen mensen met een balkon boven je hebt, zal het niet zoveel problemen opleveren. Heb je wel bovenburen, dan zou ik met hun overleggen. Ze zullen vast begrip hebben dat jij af en toe wilt bbqen.


De balkonbarbecue wordt geleverd met twee haken om de barbecue gemakkelijk aan het balkon te hangen. De grillroosters zijn verchroomd en er zitten twee handvaten aan het rooster. Ook wanneer je gasten hebt is er met deze barbecue genoeg griloppervlak om iedereen van een lekker stukje vlees te voorzien. Bekijk hier al onze andere barbecue -gadgets.


Zet dan de gastoevoer uit als iedereen eet en er niets op de barbecue ligt. Gebruik je een elektrische barbecue ? Dan kan je als deze op temperatuur is de temperatuur best lager zetten. En wat als barbecueën op het balkon nou écht niet mag? Niet op kolen en niet op gas? Hoe klein je balkon ook is, de handige balkon BBQ is compact genoeg om op elk balkon heerlijk te barbecueën.


Zo kun je ook zonder tuin genieten van smakelijk vlees, vis of groenten van de grill. De houtskool balkon barbecue is geschikt voor bijna elke reling en wordt geleverd met een grillrooster en teppan bakplaat. De balkon barbecue ziet er uit als een plantenbak en dient aan de binnenkant van de railing van het balkon gehangen te worden.


Daarnaast neemt de balkon barbecue weinig ruimte in bezit en is deze fraai vormgegeven zodat deze het aanblik van je balkon niet verpest. Daarom raden we aan om voor een hangende balkon barbecue of tafel barbecue te gaan.

Door de beugels hangt de barbecue vrij van de reling en is deze dus ‘veilig' te gebruiken. Fijn dat je zoveel keuze hebt, maar dit maakt het vinden van de beste barbecue voor jou natuurlijk een stuk lastiger. Balkon BBQ die je aan de reling hangt.


Daarom staat hier de top best verkochte barbecues voor op het balkon. Zo weet je welke barbecues het populairst zijn voor op het balkon. De balkon BBQ is dé uitvinding voor iedereen die geen tuin heeft maar toch wilt genieten van een barbecue. Dan kun je vanaf nu met een gerust hart je vrienden uitnodigen voor een gezellige avond met heerlijk eten. Dan ben je bij bij onze shop aan het goede adres.


Vandaag bestel morgen in huis. De luchttoevoer naar de kolen is ook goe dus de barbecue kwam snel op gang. De barbecue zou zelfs geschikt zijn voor een barbecue met vier personen. Het in elkaar zetten en bevestigen van de barbecue aan het balkon heeft even gekost omdat er geen handleiding bij zat, maar als hij eenmaal hangt dan hangt hij ook goed en stevig. Op die manier kun je gewoon een barbecue organiseren ook al woon je in een flat.


Er zijn veel geschikte barbecues voor op het balkon. Het rooster van de balkon barbecue is heel gemakkelijk schoon te maken, hierdoor kan het heel gemakkelijk afwassen in de wasbak. Met deze handige Barbecue balkon bevestig je met een simpele klik op de balkonrand. Is de zomer voorbij, dan heeft deze handige gadget natuurlijk ook nog een functie en siert deze barbecue in de winter als plantenbak. Het klinkt misschien logisch, maar licht eerst je buren in, zegt Sikier.


Of nodig ze uit om mee te barbecueën. Wat vaak het beste werkt, is dat je aan je buren vraagt wanneer zij op vakantie gaan, en dan je barbecue houden. Anders: zet je barbecue in een hoek van de tuin en let op de windrichting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts