woensdag 2 december 2015

Radio blokker

Specialistisch advies nodig? De mooiste radio ’s koop je bij Blokker. Of je nu gaat voor een draagbare radio , tafelradio, doucheradio of radio cd speler, bij Blokker. Bij veel van onze radio ’s geldt: voor 22. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Toffe platenspelers en radio ’s De platenspeler wordt tegenwoordig gezien als woonkamer accessoire. De één koopt hem in een vintage winkel en de ander koopt hem bij Blokker. Door het klassieke geluid dat luidt uit de unieke platenspeler kan niemand stil blijven staan! Om in het straatje van old school te blijven, heeft Blokker ook diverse cd.


De radio biedt de optie meerdere voorinstellingen te programmeren. De radio is ook uitgerust met een aux-ingang voor het afspelen van muziek vanaf (slimme) media-apparaten en een 5-mm. Luister met de Proline RCD2draagbare radio met CD-speler naar jouw favoriete radiozender en CD.

Op zoek naar een Doucheradio? Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. En ben je specifiek op zoek naar een losse radio of cd-speler? Uiteraard heb je daar ook genoeg keuze uit. Heb je de ideale radio - of cd-speler gevonden?


Bij MediaMarkt profiteer je van de beste service. Wil je een mooie klok kopen voor aan de muur? Bekijk dan bij Blokker het gevarieerde assortiment aan wandklokken. Met een klok kun je aan je huis een speelse touch geven door te kiezen voor een kleur die net buiten het interieur valt. Dan zit je goed met een radio -cd-speler.


Vaak kan je deze voorzien van batterijen, zodat je de hem overal mee naartoe kan nemen. Op sommige radio -cd-spelers zit bluetooth waarmee je draadloos muziek kan streamen. Hiermee ontvang je meer radiostations en heb je minder last van ruis dan met FM- radio ’s. Als je op zoek bent naar een draagbare radio , is het slim om eerst verschillende portable radio ’s te vergelijken. Vergelijk hier op merk, type tuner (digitale tuner of analoge tuner), usb ja of nee, dab ja of nee.


Mooi paardendesign Veel kinderen houden ontzettend van muziek en zijn weg van dieren. Laat ze lekker genieten van de radio of luisteren naar hun eigen muziek met deze kinder CD speler. Met een portable radio en CD speler kan iedereen plezier hebben.

Er zijn kwalitatief hoogwaardige radio en CD spelers die ook verwende oren geven wat ze willen horen. Daarom ben je bij MediaMarkt aan het juiste adres voor jouw vaste of draagbare radio. Neem bijvoorbeeld de variant met een cd-speler, zodat je ook de mogelijkheid hebt om originele en gebrande cd’tjes te luisteren.


Met de verschillende varianten van de DAB- radio luister je ruisvrij naar nog meer lokale, regionale en zelfs wereldwijde zenders. De luisteraar heeft meer keuze en informatie en geniet van een heldere en kraakvrije geluidskwaliteit. De Bass Reflex-luidsprekers zorgen voor een compact luidsprekerboxsysteem met een diepe bas.


Akkoord en door naar Kieskeurig. Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we: Voor functionele en analytische doeleinden. Om relevante advertenties te tonen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts