woensdag 9 december 2015

Deur tegen vliegen

Vergelijk alle vluchten van ruim 5airlines en boek binnen min. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen. De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen.


Spuit dit gif tegen vliegen dus liever niet in huis, maar uitsluitend buiten. De effectiefste klevende vliegenval ofwel vliegenvanger is het bekende kleeflint, plaklint oftewel vliegenlint.

Tegen vliegen : een doorzichtig boterham- of diepvrieszakje met water vullen en ophangen in de deur - en raamopening. Voor de vliegen een heus drie gangendiner. Nu snappen we nog dat dit voor de vliegen een ware delicatesse is maar je zit er zelf niet op te wachten. Anders was je immers wel een vliegenrestaurant begonnen ;) We hebben een bizar handige tip voor je, waarmee je vliegen buiten de deur houdt.


Ik was pas geleden bij een afhaal waar boven alle deuren zakjes water hingen. De eigenaar antwoordde dat dit vliegen buiten houdt. Het klinkt als een mooie diervriendelijke oplossing, dus ik vraag me af: helpt dit echt? En zoja: hoe komt het dan dat het werkt?


En werkt het ook tegen andere insekten?

Hoe kan ik vliegen verjagen? Het beste middel tegen vliegen is het weghalen van de bron die ze aantrekt. Er zijn vele manieren om vliegen echt op afstand te houden. Een deel vliegt ook gewoon per ongeluk je camping raam of deur binnen. Voor ramen heb je weer de keuze uit een hor voor een dakraam of een hor op maat.


Op maat gemaakte horren kopen. Ben je op zoek naar een bijzondere maat hor, dan kun je ook een hor bestellen die speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Bestel hier je favoriete hordeur of vliegengordijn! Snelle verzending in Nederland en België! Ze komen voornamelijk af op warmte, licht, droogte en de geur van (bedorven) voedsel of kadavers (muizen, ratten etc.).


Maar ze kunnen ook per ongeluk je huis binnen vliegen als je een raam of deur open laat staan. Je hebt de deur nog niet open of de eerste de beste vlieg heeft zijn weg al naar binnen weten te vinden. Niets is zo vervelend als een vlieg die zich in jouw huis of tuin bevindt. Boeketjes, kaarsen, etherische oliën, je kan lavendel in allerlei vormen en manieren vinden.


Kruidnagels zijn meestal een goede afweermiddel tegen vliegen. Koop nú Deuren in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver.


Zorg ervoor dat je geen vliegen aantrekt door bijvoorbeeld lege limonadeflessen en confituurpotten steeds goed uit te spoelen.

Plaats goed sluitende vliegenramen in de vensters of een vliegengordijn voor de deur. Maar ook met een goedkopere insectenhor houd je de vliegen vaak prima buiten de deur. Neem bijvoorbeeld de magneethor. Deze bestaat uit twee gaaspanelen. Vliegen en muggen houden niet van een sterke.


Beide zijkanten zijn voorzien van een magneetstrip. Door de magneetsluiting sluit dit deurgordijn automatisch weer. Terwijl je niet veel moeite hoeft te doen om het gordijn te openen. Montage goe magneten goed.


Dan denk je dat je een goede koop hebt, maar niks is daar van waar. De kanten van de magneten, waar hij open en dicht gaat begonnen al. Ik weet niet van waar ze komen.


Ik zie ze niet vliegen maar wel op de garage deur met een beetje kleine glasrammen. Een plastic zakje gevuld met water dat je boven de deur hangt zorgt voor minder tot geen vliegen in huis. Al dat lekkere weer is natuurlijk hartstikke fijn en daar laat je graag de deur bij open. Met onze innovatieve vliegenhorren en andere oplossingen voor bescherming tegen insecten maak je van je huis een vesting waar insecten geen toegang hebben.


Dankzij het fijnmazige weefsel van de vliegenhorren hebben muggen, vliegen , wespen, spinnen en ander ongedierte geen enkele kans om via ramen, deuren of lichtkokers in de kelder in je woonruimte door te dringen. Wij hádden altijd een schuifhor, de katten liepen er dwars doorheen, net zo vaak tot dat ding echt helemaal stuk was. Inmiddels een andere pui met openslaande deur. Zonder hor want die was echt belachelijk duur voor deze deur in niet-standaard maat.


Ik trek gewoon mijn overgordijn een klein beetje dicht als het echt te gek wordt met vliegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts