donderdag 31 december 2015

Boskoop boomkwekerij

Ruim aanbod eigen kweek fruitbomen. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Hoge kortingen, boek online. Altijd real-time beschikbaarheid.


Boomkwekerij Rein en Mark Bulk Designed by Anne Brylla.

U wilt uw klanten voorzien van mooie, leefbare en natuurlijke tuinen met kwalitatief goede bomen en planten. Boskoop uw goede en betrouwbare leverancier. Wij bieden een compleet sortiment boomkwekerijproducten. De catalogus is nog niet compleet. Kijk ook in onze aanbiedingslijst.


Maten en Prijzen gelden onder voorbehoud van groei en. Vanaf oktober in het museum. PlantenTuin Esveld heet U welkom.

Zoals elk najaar hebben wij weer een leuk assortiment bollen voor u staan, die in de herfst geplant moeten. WELKOM BIJ BOOMKWEKERIJ RONALD ROOS BV. In de relatie met onze klant vinden wij vertrouwen en lange termijnsamenwerking belangrijk om samen succesvol te zijn. Bekijk de assortimentslijst en overtuig uzelf op onze website.


Als uitgangspunt nemen we een half wijnvat. Kom kijken in onze demotuin In onze vestiging te Waddinxveen hebben we tientallen voorbeelden staan van verschillende maten wijnvaten met een variateit aan planten. Het dorp is vooral bekend vanwege de appel- en sierteelt en de Schouw. Twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector.


Wij zijn een jong bedrijf waarbij kwaliteit, snelle en correcte levering van onze producten hoog in het vaandel staat. Een goede samenwerking met de klant is voor ons erg belangrijk en hierbij leggen wij de lat voor onszelf hoog. WTM de Boer kweekt grootschalig sierheesters en vaste planten voor de aanlegmarkt.


Door ook haagplanten in pot en zelfs groene wanden te leveren, wordt een compleet. Wij leveren een compleet assortiment van meer dan 1. Bij de beste bron voor hoge kwaliteit Nederlandse en Europese boomkwekerijproducten. Het bedrijf kweekt bijzondere planten in grote aantallen. Vind hier alle deals in Leiden!


We bieden een groot assortiment in de meest uiteenlopende soorten en maten. De Open Kwekerijdag vindt altijd plaats op de derde zaterdag in juni.

De exacte locatie en deelnemende bedrijven worden later bekend gemaakt. Op onze website vindt u onze contactgegevens, kunt u bladeren door ons sortiment en laten we u graag wat van ons familiealbum van plantenfoto’s zien. Van een compact plantgoed in P10. Pen Ctot leverbare maten in C3. Onze gekweekte sortiment vindt U onder het kopje voorraadlijst, hier is ook onze actuele voorraad te downloaden.


Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie over onze vruchtbomen en kleinfruit? Vul hiernaast het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts