maandag 14 december 2015

Dracena surculosa

Geen gesjouw, lage prijzen! Hét online tuincentrum met meer dan 10. Tuinierplezier begint hier op Bakker.


Deze planten zuiveren de lucht dus beter dan gemiddelde plant en dus ideaal voor ruimten waar wordt gerookt of waar printers staan. Deze strepen zijn geel, wit of zelfs roze. De stelen van de plant zijn lang en groeien omhoog.

Net als bij palmen is het mogelijk van mening te verschillen of dit echte bomen zijn. De woonplant behoeft weinig onderhou kan in de halfschaduw staan en is derhalve zeer geschikt voor kantoren. De bladeren zijn sprietvormig en steken eerst flink omhoog, om dan met een krul horizontaal uit te vallen en vervolgens om te buigen. Ze kunnen daarnaast enorm oud worden waardoor je lang plezier hebt van deze leuke bladplant.


De plant kan makkelijk meter of hoger worden dus knip de plant mocht het nodig zijn. Pleomele dracaena or Song of India D. Ook de bladvormen zijn bijzonder. Dracaena Surculosa Herkomst.

Zeer eigentijdse kamerplant en toch geschikt voor vrijwel elk interieur. Zeker ook een ijzersterke plant die geschikt is voor kantoor op het bureau. Als een keer vergeten wordt om water te geven is dat niet erg. Regelmatig watergeven, twee keer per week. De plant verwijdert verschillende stoffen als trichloorethyleen, benzeen en formaldehyde.


In dit artikel: Een dracaena kiezen Een dracaena binnenshuis verzorgen Een dracaena buiten planten Vermeerderen met stekken van de stengel Zaden zaaien Bronnen. AT State University work in tandem, along with federal, state and local governments, to form a strategic partnership called N. Cooperative Extension, which staffs local offices in all 1counties and with the Eastern Band of Cherokee Indians. This site uses cookies to analyze traffic and for ads measurement purposes.


If you continue to use this site we will assume that you are happy with it. Breng Kleur terug in uw Tuin met de Bloemen, Planten en Zaden van Bakker. En laat Bowie nou net tot die familie behoren. Net als zijn broertjes komt Bowie van oorsprong uit Afrika, maar is hij al helemaal gewend in ons kouwe kikkerlandje.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je graag verder helpen. Geef het water niet op één plek, maar giet het water uit rondom de kluit. Deze website maakt gebruik van cookies om u een zo goed mogelijke ervaring te bieden.


Water regularly, twice a week. Deze koop je eenvoudig online bij Sprinklr Duurzaam gekweekt Altijd vers van de kweker Snel in huis.

The houseplant requires little maintenance, can be in partial shade and is therefore very suitable for offices. De kamerplant houdt van een schaduwrijk plekje en brengt een Oosterse sfeer met zich mee. De dracaena draco is een populaire kamerplant.


Het is een sterke plant die weinig eisen stelt. Deze plant zou stoffen als xyleen, trichloorethyleen en formaldehyde uit de lucht halen. De verzorging van deze kamerplant is eenvoudig.


In Nederland staat de dracaena draco ook wel bekend onder de naam drakenbloedboom. Groei en Bloeigarantie Vers van Nederlandse bodem Bestel nu online! Family Name : Asparagaceae.


This foliage decorative plant is very easy to grow and propagation only by stem cutting. This plant needs enough sunlight to grow well. De dracaena (marginata) verliest blad Hallo ik ben in het bezit van dracaena (marginata) planten.


Wat kan dit zijn is dat normaal komt het door de tijd van het jaar en waarom is het er maar van de 3. Gold dust dracaena is a shrub with bamboos like stem and beautiful yellow spotted foliages.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts