maandag 21 december 2015

Gardena easycut li 18 50

Gardena easycut li 18 50

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Bestel Gardena Easycut bij fonQ. Kies uit producten vanaf € 270. Bekijk ons assortiment Gardena producten.


Gardena easycut li 18 50

Vind de beste prijs voor je Gardena EasyCut en betaal zo nooit te veel. De 18V accu is krachtig en kan tot wel minuten mee. Lichte accu-heggenschaar voor kleine en middelmatige heggen. Ergonomisch handvat met grote inschakelknop om comfortabel en veilig te starten in alle knipsituatie. Krachtig en gelijkmatig snoeien in een beweging - zonder lastige onderbrekingen.


In ongeveer drie uur is de accu weer volledig opgeladen. De heggenschaar ligt goed in de hand dankzij de ergonomisch gevormde handgreep. De trimmer kan overal worden gebruikt!


De Li -ion kan meer energie vasthouden dan de Ni-cd en Ni-MH, loopt minder snel leeg, is milieuvriendelijker en kent een langere levensduur. Echter is dit type accu wel erg kwetsbaar. Uit voorzorg wordt deze accu meestal vastgemaakt aan het apparaat. Deze kan nog meer energie afgeven dan zijn voorganger.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor 16:uur bestel is morgen in huis. Deze volt Ah Li -Ion accu heggenschaar werkt tot wel minuten op één acculading en dat moet toch voldoende zijn om de gemiddelde heg op orde te brengen. Voor 23:00u bestel Morgen in huis! Bij het snoeien van een heg wil je zo comfortabel mogelijk te werk gaan.


Deze accu heggenschaar werkt op een volt Ah Li -Ion accu, waardoor je geen gedoe met verlengsnoeren hebt. Met een werklengte van maar liefst centimeter kunt u in korte tijd uw hele heg snoeien. De messen zijn voorzien van een opening van millimeter.


Wat deze heggenschaar zo gemakkelijk maakt, is het feit dat hij werkt op een accu. Bijgevoegd is een snoer met stekker om de accu op te laden en een krachtige lithium-ionaccu. Deze kleine accu duw je met het indrukken van knoppen vast op de heggenschaar. Ah snoei je zonder storende elektriciteitskabel.


De accu kan op ieder moment worden opgeladen en heeft een looptijd van ca. Product was successfully added to your shopping cart. De verwisselbare Lithium-Ion accu is bijzonder krachtig en levert sterke en langdurige snijprestaties. We hebben geen actuele prijzen van de Gardena Easycut - Li en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar.


Alle Gardena Elektrisch tuingereedschap uit voorraad leverbaar. Deze heggenschaar heeft een bijzonder krachtige accu met een gebruiksduur tot wel minuten. Zo kunt u overal bij zonder dat er snoeren in de weg zetten.


Gardena easycut li 18 50

Het ergonomische ontwerp van de handgreep zorgt ervoor dat u comfortabel kunt werken. Naast de Gardena EasyCut vindt u in onze collectie ook de Gardena Elektrische Grastrimmer EasyCut. For convenient, cable-free trimming, the trimmer has a powerful and longlife lithium-ion Replacement Battery.


There is no battery include this is ideal if you already own a Garden Li product. This can be recharged at any time, without memory effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts