donderdag 17 december 2015

Vlechtschermen

Het kastanjehout is van duurzaam beheerde bossen en onze houtleverancier heeft het hout verwerkt tot hoogwaardige kastanje tuinschermen en schuttingen. Opschroefmodel, te gebruiken voor het plaatsen van tuinpalen op een betonnen, stenen of houten ondergrond. Bij Praxis vind je een uitgebreid assortiment aan tuinschermen van hoge kwaliteit. Bekijk ons assortiment Schuttingen in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


KARWEI heeft voor jou een uitgebreid assortiment schuttingen en tuinschermen in alle soorten hout.

Bekijk de collectie in onze bouwmarkt of bestel online! Verschillende afmetingen vlechtscherm kastanjehout. Het vlechtscherm is bij Tuinafscheiding. Houten schutting kopen bij HORNBACH.


Een houten schutting wordt gebruikt voor het afschermen van tuinen. Dankzij het gebruik van een schutting ben je in staat meer. Goed te gebruiken als schuttingsteun voor jouw schutting.


Ze worden per stuks verpakt en hebben voorgeboorde schroefgaten voor de bevestiging. Kastanje vlechtschermen worden gemaakt van bezaagde kastanje vlechtlatten welke speciaal geselecteerd worden op dikte en sterkte voor het vlechtwerk.

Wilt u meer weten over de eindeloze mogelijkheden van ons hout? Laat u verrassen door onze oplossingen in duurzame houtsoorten. Let er wel op dat voorboren noodzakelijk is om scheuren in bamboe te vermijden. Hiervoor kan u onze mm bamboe boor gebruiken.


Onderhoud van bamboe vlechtschermen. Bamboe is een natuurproduct die in kleur kan. Het nieuwste product in de lijn van de kastanje hekwerken is een in eigen beheer ontworpen vlechtscherm. Dit is een gevlochten en vrijwel gesloten natuurlijk scherm met een lange levensduur.


Deze vlechtschermen worden met de hand gemaakt van gekloofde kastanje latten. De vlechtschermen zijn onbehandeld en kunnen eventueel met lijnolie geïmpregneerd worden. De schermen kunnen eenvoudig aan eiken palen of ronde kastanje palen bevestigd worden. Houd voor de lengte van de palen ongeveer ander half keer de hoogte van het vlechtscherm aan.


Europees kastanje hout is zeer milieu vriendelijk. Groot assortiment tuinschermen van hout, composiet of gaas. Het tuinscherm van uw keuze vindt u op tuinafscheiding. Scherpe prijzen, snel geleverd. Het kastanje bezaagde vlechtscherm is een vrijwel gesloten natuurlijk scherm met een lange levensduur.


Kies bij Praxis uit een breed assortiment schuttingen en bestel alles wat je nodig hebt, zoals tuinpalen en een tuinpoort. Steeds de beste kwaliteit en de goedkoopste prijs!

Te gebruiken bij het plaatsen van tuinpalen voor een omheining, pergola's of vlechtschermen. Nadat wilgen geoogst worden, groeien er lange rechte scheuten op de snijvlakken. Tuinschermen koop je eenvoudig online bij bol. Door de lengte en flexibiliteit zijn deze uitermate geschikt voor het maken van. Onze zwarte bamboe vlechtschermen zijn standaard leverbaar in verschillende afmetingen en uitvoeringen.


Ze kunnen in diverse hoogtes aangeboden worden. Deze zijn beschikbaar met en zonder antiworteldoek. Andere namen zijn ook beschoeiing oftewel vlechtschermen. De robinia vlechtschermen worden met de hand gemaakt en zijn opgebouwd uit halfronde robinia latten gevlochten tussen verticale robiniahouten regels. Dankzij de hoge bestendigheid van het robiniahout (duurzaamheidsklasse 1) hoeft dit scherm niet behandeld te worden om de duurzaamheid te verbeteren.


Nergens vindt u meer houten tuinschermen! Hardhout, Geïmpregneerd en Lariks. Het Kastanje Shutterscherm is een vrijwel gesloten scherm met een lange levensduur.


Het product wordt geleverd als een frame dat eenvoudig tussen twee kastanjehouten palen bevestigd kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts