dinsdag 1 december 2015

Zwembad alphen aan den rijn

Stormbanen, springkussens en meer. Beursstands, presentatiezuilen etc. Huur ze bij jou in de buurt! Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding!


Kamers vrij in Alphen Boutique Hotel.

Daarnaast organiseren wij diverse activiteiten voor jong en oud. NK watervoetbal oktober 10. Teams uit heel Nederland komen naar Alphen aan den Rijn om mee te doen aan het NK. In zwembaden AquaRijn en De Hoorn zijn verschillende soorten lessen.


Het nieuwe zwembad van Alphen aan den Rijn. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Alphen aan den Rijn ! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Alphen aan den Rijn op een rij. Voor ieder is er iets te vinden!


De Hoorn heeft drie binnenbaden met een glijbaan voor de groten en waterspeelgoed voor.

U kunt sport- en gymzalen, sporthallen, buitensportaccommodaties en zwembaden huren voor verschillende activiteiten. Als u met uw boot wilt u aanleggen in de wateren van Alphen aan den. Zwem- en recreatiebad De Hoorn is een heel groot en modern zwembad , met verschillende duikplanken en een leuke glijbaan.


Er zijn meerdere whirpools en stoomcabines voor heerlijke ontspanning. De zonnebanken zorgen voor een lekker kleurtje. Goed en eerlijk eten, een meer dan gastvrije ontvangst en een ongedwongen, gezellige sfeer.


Dat is De Gelaarsde Kat in Alphen aan den Rijn ten voeten uit. Op januari is er weer de nieuwjaarsduik in het buitenbad van zwembad De Hoorn. Met een entree kaartje van het zwembad mag je gratis mee doen!


Inschrijven kan op de dag zelf bij de receptie. Elke half uur zal er een groep naar buiten gaan voor de warming up en een plons in het buitenwater nemen. Das Winterfest en Winterlake, dagen feest in Alphen aan den Rijn. Alphen is komend jaar nieuwe evenementen rijker.


De meest volledige site met ruim 66. Zwemmen in Alphen aan den Rijn. In de gemeente Alphen aan den Rijn staan vrije plakplaatsen. Zwembad in Alphen aan den Rijn.


De plakplaatsen staan op de volgende plekken: Kern Alphen aan den Rijn.

Zuid-Holland - Indrukwekkende poorten, bruggen, tempels: historische gebouwen in het Archeon nemen bezoekers mee terug in de. Je kunt hier binnen en buiten terecht voor een frisse duik. Het Ballorig Alphen aan den Rijn jaarabonnement is de ideale manier om voordelig te komen spelen in onze grote binnenspeeltuin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts