woensdag 9 december 2015

Peppel zwembad ede

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Bekijk onze vacatures en neem contact op. Je kunt ons altijd bellen voor vragen, of stuur eens een brief om te kijken of het klikt. Haal vandaag nog een zwembad in huis.


Vandaag ontvingen we uit handen van Peter Goedhart van Eyeview Systems het eerste ISO-certificaat dat wereldwijd is uitgereikt voor het Poseidon drenkelingendetectiesysteem in ons zwembad.

Na grondig onderzoek, aanpassingen aan de constructie en een uitgebreide inspectie heeft het Keurmerkinstituut groen licht gegeven om de interactieve glijbaan weer in gebruik te nemen. Zwemmen bij zwembad de Peppel. Baantjes trekken of recreatief zwemmen: bij zwembad De Peppel kan het allemaal.


Kinderen met een achterstand in de motorische ontwikkeling. Het zwembad heeft ook een bandenglijbaan, familieglijbaan en gewone glijbaan. Neem bijvoorbeeld eens een les aquagym of kom genieten in een van de bubbelbaden.


Ook kan je mee doen met verschillende aquasport lessen.

Bijvoorbeeld een bootcamp in het water of een les floafit waar je op een drijvende mat je spieren traint. Vanaf april kun je naar het zwembad gaan zonder dat je in een bak met chloor hoeft te zwemmen. Ze zijn hiermee het eerste zwembad in Nederland die het chloor in de kast laat staan. EDE - In Ede is maandag een nieuw zwembad geopend dat door de natuur zelf gezuiverd wordt.


Geen druppeltje chloor komt er te pas aan het gloednieuwe bad van De Peppel. Planten en biofilters zorgen voor het zuiverende werk. Ede - Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers vier dagen achtereen een afstand. Wie alle vier de dagen voltooit ontvangt een medaille. In zwembad De Peppel in Ede werd dinsdagochtend spoedoverleg gehouden over de glijbaan die na een reeks incidenten voor onbepaalde tijd is gesloten.


Uitkomst: de Crazy Cone is alsnog afgekeurd. Bij het overleg waren vertegenwoordigers van de gemeente Ede , de NVWA (Nederlandse Voedsel- en WarenAutoriteit), de producent van de glijbaan en het zwembad aanwezig. Sportservice Ede Sportservice Rhenen Sportservice Wageningen.


Zwemles in Ede bij zwemschool ZwemZeker. Ook voor omgeving Veenendaal, Wageningen en Bennekom. Kom vrij zwemmen of baantjes trekken.

Afkoelen op warme herfstzondag in Ede ? Buitenbad van De Peppel gaat weer open. EDE - Zon- en zwemliefhebbers opgelet: vanwege de goede weersvoorspellingen opent zwembad De Peppel in Ede zondag haar buitenbad. Ook de ligweide is beschikbaar om te genieten van de temperaturen die kunnen oplopen tot graden.


Baantjes zwemmen, aquarobics, aqua bootcamp, het is allemaal mogelijk in het mooie zwembad de Peppel in de gemeente Ede. Behalve trainen en je conditie verbeteren in het zwembad kun je er ook heerlijk recreatief zwemmen. De meest volledige site met ruim 66.


Ga mee op een mooie fietstocht van km (ongeveer uur). Onderweg zijn er stops met lekkere streekproducten! Zwembaden in en rondom Ede. Het buitenbad is natuurgezuiverd met behulp van planten en biofilters. Uniek want dit is het eerste openbare zwembad dat op deze manier wordt schoongehouden.


Maandag april is de feestelijk opening van het nieuwe ‘chloorvrije’ buitenbad van zwembad De Peppel in Ede. Het is het eerste openbare natuurgezuiverde zwembad van Nederland. Wethouder Vreugdenhil van de gemeente Ede geeft maandag april om 12.


Het enige overdekte zwembad is met een aanzienlijke investering weer klaar voor de toekomst. Hiermee is de continuïteit voor de Polar Bears maar ook het. Ben jij een waterrat en speel je het liefst met water? Of wil je er één worden en kom je binnenkort naar zwemles?


Of bent u de sportieve zwemmer die regelmatig baantjes trekt? Het kan allemaal in zwembad De Peppel in Beilen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts