woensdag 30 december 2015

Lunteren restaurant

De beste restaurants in Lunteren , Nederland. Lees TripAdvisor-reizigersbeoordelingen van de beste restaurants in Lunteren en zoek op prijs, locatie en meer. Lekker uit eten in Lunteren ? Ontdek de beste restaurants op TheFork (voorheen IENS), van eetcafé tot sterrenzaak.


Lees recensies en reserveer direct!

Restaurants naar uw smaak in Lunteren gevonden op Restaurants. Kom genieten van ons verfijnde oosterse kookkunst in het sfeervolle restaurant Silver River te Lunteren. Wij zijn dagen per week geopend en het hele jaar door (tenzij hieronder anders aangegeven), dus u kunt elke dag bij ons binnenlopen voor een heerlijke.


De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren , aan de rand van de veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving. Op korte loopafstand vindt u het middelpunt van nederland en de celtic fields met een ijzertijd boerderij. Hotel, restaurant en vergadercentrum midden in de Veluwse bossen en centraal in Nederland.


Slechts minuten vanaf de A30.

Streekproducten, gastvrijheid en genieten staan bij ons centraal. Al onze hotelkamers hebben uitzicht op groen en een eigen balkon of terras. Onze koken met de seizoenen mee. Best Dining in Lunteren , Gelderland Province: See 3TripAdvisor traveler reviews of Lunteren restaurants and search by cuisine, price, location, and more. Bij Vishandel De Lunterse Beek kunt u verse vis kopen of komen eten in ons eigen Visrestaurant, in Lunteren ! Ons restaurant beschikt over twee ruimtes met een totaal van ruim zitplaatsen.


We zijn gestopt met het tapas concept in ons restaurant. Wij zoeken een nieuw medewerk(st)er. Kom bij ons langs om te solliciteren. Ons schitterend vormgegeven restaurant is ook een uitstekende omgeving voor informele lunches, zakelijke bijeenkomsten en familiebijeenkomsten. Gasterij restaurant De Scheleberg in Lunteren.


Mocht u geen tijd hebben om gezellig in ons restaurant te veblijven, maar wilt u toch wat eten. Wij hebben ook diverse gerechten om mee te nemen. Volgt u een dieet zoals glutenvrij, suikervrij, lactosevrij. Een prachtige plek in de bossen van Lunteren.


Voor een gezellig dagje uit met de kinderen of om een feest te organiseren.

Reviews Wat een feestelijke avondmaal,. Ik had honger maar had geen zin om te. De speeltuin en kinderboerderij horen bij ons restaurant. Dat betekent dat eigen consumpties NIET zijn toegestaan.


Wij vinden het namelijk gezellig als je bij ons op bezoek komt en iets lekkers bestelt. Bijna al onze voor- en hoofdgerechten zijn glutenvrij en zonder toevoegingen daar wij alles vers maken. Wilt u graag dingen combineren van de kaart is dat geen probleem. Het is ook mogelijk een vroege vogel in ons restaurant te gebruiken.


Download Vroege vogel als pdf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts