donderdag 10 december 2015

Lounge shed opbergbox

Tackle boxen, kunstaas opbergen. Voor 16:bestel morgen in huis. Artikelen voor het Forel vissen. Ruim assortiment, veel voorradig. Mooie Hengelsport aanbiedingen.


Bekijk al de opbergboxen van Beter Bed.

Kom naar de winkel of bestel online! Specialistisch advies nodig? Koop nú Opbergboxen in onze Webshop of de Bouwmarkt! Dé decoratieve bouwmarkt voor de moderne doe-het-zelver. De opbergbox heeft twee wij openslaande deuren.


Hierdoor heb je eenvoudig toegang tot de kast. De box is ideaal voor het opbergen van tuinmeubelen, tuinkussens, speelgoe een barbecue en andere tuinaccessoires. Natuurlijk wil je voordelig je nieuwe opbergbox kopen.


We houden je graag op de hoogte van onze opbergbox aanbiedingen en speciale acties!

Elke aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op de actiepagina welke aanbiedingen er nog meer te vinden zijn. Met deze opbergkast zijn al je spullen opgeruimd en geordend. Keter Opbergbox Store It Out loungeshed.


Deze box is 1centimeter hoog, 1centimeter breed en centimeter diep. De Store It Out Max is een kunststof berging met twee deuren en een deksel dat gemakkelijk opent door middel van gasveren. Dit product is uitermate geschikt voor het.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel Opbergbox bij fonQ. Kies uit 1producten vanaf € 99. Maar ook speelgoe tuingereedschap of de barbecue zet u gemakkelijk in deze weerbestendige, waterdichte opbergbox. De Lounge Shed opent u aan de voorkant met twee los van elkaar scharnierende deuren.


De tuinkast is gemaakt van duurzaamkunststofwaardoor uw spullen beschermt zijn regenwater en weersinvloeden. Daarnaast is de berging voorzien van twee deuren, dieaf te sluiten zijn met een slot (niet standaard bijgeleverd). De kast is geschikt voor het opslaan van tuinkussens, tuinaccessoires en meubels. Combineer deze unieke kast met uw Allibert loungeset. Gemakkelijk te monteren en geschikt voor buitengebruik.


Each of Keter’s deck boxes ensures quality and outdoor luxury. De berging is ideaal voor het opbergen van tuinmeubelen, tuinkussens, speelgoe een barbecue en andere tuinaccessoires.

Ideaal voor op het balkon, in de tuin of op het terras. Bovendien is de berging regenwaterdicht en UV-bestendig. Met een goede opbergbox kunnen bijvoorbeeld tuinkussens van de tuinmeubelen opgeborgen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts