maandag 10 oktober 2016

Eurom vk2002

Bestel snel jouw tuinartikelen. Altijd de beste deal voor jou. Meerdere aanbieders online. Het grootste online winkelcentrum. Shop direct online op beslist.


Eurom vk2002

Door de oververhittingsbeveiliging en omvalbeveiliging is de kachel veilig in gebruik. Thanks to the overheat protection and tip-over switch this heater is safe to use. Dankzij het compacte formaat is deze in vrijwel iedere ruimte gemakkelijk te plaatsen. Het gewicht van deze heater is slechts kilogram. Tijdens koudere dagen is wat extra verwarming vaak bijzonder welkom.


De kachel werkt met een ventilator, waardoor hij snel de warme lucht door de ruimte verplaatst. Ideaal om tijdelijk neer te zetten en als bijverwarming te gebruiken. Wanneer je het vervolgens weer rechtop zet hervat het zijn werking. De oververhittingbeveiliging schakelt het kacheltje uit wanneer het inwendig te heet wordt. Normale prijs 1Speciale prijs 199.


Eurom vk2002

Levering: binnen 1-dagen. Met deze ventilatorkachel hoef je het niet meer koud te hebben! Daarnaast zit er ook een overhittingsbeveiliging op deze kachel. Help anderen en geef jouw mening over dit product.


Deze verwarmer heeft een elektrische weerstand die warmte produceert, en een ventilator om de warme lucht de ruimte in te blazen. Tevens voorzien van een thermostaat die traploos te verstellen is. Vergelijk alle prijzen vanaf € 194. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.


Lage prijzen, snelle levering en persoonlijke service! Het is dan ook fijn dat je tijdens de koude wintertijden lekker warm thuis kunt zitten of lekker op het terras buiten kunt blijven. Elektrische kachel van Eurom. Deze ventilatorkachel heeft een elektrische weerstand die warmte produceert en een.


VOEG TOE AAN WINKELMANDJE. Thermostaat en omvalbeveiliging. Installatie is snel en simpel, kabel uitrollen en in het stopcontact steken, aanzetten: klaar. Eurom ventilator kachel standen. De elektrische kachel kan zowel staand als hangend gebruikt worden en is voorzien van een thermostaat, zodat de gewenste temperatuur ook gehandhaafd blijft.


Eurom vk2002

Alle handleidingen op ManualsCat. De grootste collectie tuinartikelen hier! Tuinartikelen voor de laagste prijs. De kachel heeft een compact design en is gemakkelijk verplaatsbaar dankzij het handvat. Waar u ook bent, na inschakeling van de kachel bent u binnen een mum van tijd opgewarmd!


Handig: de ventilatorkachel is ook geschikt voor de warmere dagen, hij beschikt namelijk ook over een koude-lucht ventilator. Doordat de ventilator veel lucht langs het verwarmingselement (de weerstand) blaast, kan de ventilatorkachel de warmte snel kwijt. Heeft u een ruimte in huis waar het maar niet warm wordt? Of heeft u een ruimte zonder verwarming, dan is deze ventilatorkachel iets voor u.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts