woensdag 5 oktober 2016

Fruit beschermen

Fruit beschermen , Als ze niet snel een schuilplaats tegen de regen vinden, zijn deze vruchten er geweest. Gebruik de voorwerpen uit dit fysicaspelletje om het fruit te beschermen tegen het slechte weer. Vruchtensap is niet het enige waarmee je stukjes banaan kunt beschermen tegen verkleuring.


Ook bronwater met prik houdt gesneden fruit vers. Bijkomend voordeel is dat dit de smaak van het fruit niet verandert.

Gebruik het net zoals je de vruchtensap gebruikt, en week de stukjes fruit in bronwater voordat je het serveert of bewaart. De fruithoezen zijn ideaal om jouw druiven, appels, peren,. Dankzij deze hoezen geniet je zelf van jouw lekker fruit en heb je veel minder last van wespen die massaal rond het fruit vliegen en het stuk bijten. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen.


Je kunt het beste beginnen door je fruit en groenten goed te beschermen. Bedek je fruitschaal met een net. Tip: voor extra bescherming kun je je fruit en groenten in plasticfolie inwikkelen.

Fruit Security heeft jarenlange ervaring op het gebied van bescherming van fruitbomen. Daarnaast zijn wij ook actief in het beschermen van planten, struiken en bomen bij boomkwekerijen en zelfs auto’s bij wagenparkbeheerders. Ons bedrijf heeft op een groot aantal locaties in Europa, USA en Azië overkappingen gebouwd. Veel landen blijven afhankelijk van internationale handel voor hun voedingsveiligheid. Bescherm uw fruit met ons fruitnet.


Fruitnet direct uit voorraad leverbaar! De opbrengst van bessenstruiken of kersenbomen kan behoorlijk verminderen door vogelvraat. Natuurlijk gun je de vogels ook een deel, maar het is jammer als je geen fruit overhoudt. Het gaat om planten als aardbei, aalbes, kers en bosbes. Met dit fijnmazig tuinnet bescherm je jouw groenten en fruit tegen hongerige vogels.


Voorkom dat ongewilde gevogelte jouw gewassen ruïneren en een goede oogst bedreigen. Naast het beschermen van jouw gewassen is dit ook een prima net op jouw pluimvee te beschermen tegen een mogelijke uitbraak van vogelgriep. Het is een ware nachtmerrie voor professionele fruittelers: insecten op fruit. Zij zijn dan ook dag en nacht in de weer om insecten op fruit te bestrijden.


Insecten kunnen, als u er niet op tijd bij bent, een complete oogst vernietigen.

Maar ook tuinliefhebbers met fruitbomen willen natuurlijk hun fruit beschermen tegen ongedierte. Groente, fruit en vezels beschermen bij astma Mensen met astma die gezond eten, hebben minder symptomen en kunnen hun ziekte beter onder controle houden. Daarom wat tips om fruit te beschermen tegen vogels! Dat blijkt uit een onderzoek, gepubliceerd in European Respiratory Journal. Laat fruit niet liggen als het eigenlijk al te rijp is.


Veel mensen laten fruit in de fruitschaal liggen, ook al eten ze het niet meer op. Zorg dat je geen smerige afwas hebt staan en ruim je aanrecht altijd netjes op. Teler Piet Albers heeft in het Zevenaarse Babberich boven zijn frambozen speciale zonnepanelen die het fruit beschermen. De zonnepanelen boven de frambozen laten licht door waarmee een dubbelfunctie ontstaat.


Een eenvoudige manier om je gewassen te beschermen tegen vorst is met vliesdoek. Je vind hem op deze site op een breedte van meter en je kunt je lengte zelf kiezen. Op onze site kun je moestuin plantjes bestellen om je beschadigde plantjes te vervangen.


De ene zijn dood … nee, dat is niet de motivatie en en reden voor dit artikel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts