vrijdag 21 oktober 2016

Moestuin kist

Specialistisch advies nodig? Vogelhuisjes, duurzame moestuinbakken, insectenhotels, tuingereedschap en meer. Opbergkisten van alle merken! Voor de laagste prijs op Beslist.


Hiermee voorkom je de meeste roestvorming.

Er kan natuurlijk wel eens wat ongedierte in de kist komen. Wie groente wil kweken en een kleine tuin heeft of alleen een terras, moet slim zijn. Zet een tuintafel neer en begin daarop een moestuin in potten, bakken en kistjes.


Reserveer voor de minimoestuin een tafeltje in een beschut, licht en zonnig hoekje. Mix potten van glas en keramiek met houten wijn- en fruitkistjes en bakken van blik en zink. Build a Concrete Block Garden for Food and Memories.


Raised Beds Kruidentuin Tuingereedschap Huis En Tuin.

Hoi, leuk dat je langskomt op mijn blog! Ik probeer hier bij te houden wat ik zoal doe in de moestuin. Deze grote appelkisten werden voorheen gebruikt om de appels naar de veiling te brengen. Deze mooie houten kisten zijn ideaal als tafel, moestuin tafel,showtafel etc.


Je verbouwt de piepers in een soort kist die je steeds hoger maakt: De aardappelkist. Het resultaat is het hele jaar door een grote opbrengst op een kleine oppervlakte. Dit alles natuurlijk met weinig inspanning en werk.


Kijk, dat spreekt me wel aan. Het idee: Je poot aardappeltjes in een bak met een laagje aarde. Ik moet een nieuwe opberg kist maken, heeft iemand tips of een mooie tekening. Je kunt natuurlijk zelf een prachtige kist voor je gereedschap timmeren. Dat kost een hoop tijd en geld.


Kisten afborstelen helpt of blanke. Maar dat was veel werk en eigenlijk was dat ook maar schijn, want buiten staan toch ook links en rechts vruchtgewassen in de moestuin. En spade diep de grond uit de kas is zeker niet voldoende om ziekten of schimmels die in de grond zitten te verwijderen, want die zitten vaak dieper dan spade.


Als je een kleine tuin of alleen een balkon hebt, kan je er voor kiezen om een moestuin in houten wijnkistjes te maken.

Milieuvriendelijk (want recyclen), niet duur en het staat nog eens leuk ook! De Man van de Moestuin wist zeker dat hij het Meisje verteld had dat hij vrienden had uitgenodigd voor het diner. Dit kist moet lekker groot zijn en het vooral lang uithouden. Er zijn niet zo heel veel kisten te koop die in onze smaak vallen, dus we hebben besloten om zelf een kist in elkaar te zetten. Past ons inziens ook wel helemaal bij het hebben van een moestuin.


Want zo’n kunststof Gamma- kist maakt je toch minder trots dan je eigengemaakte houten kist. Vintage bloemenkistje of moestuintje op wieltjes. Offerte aanvragen Bent u bedrijf of wilt u grotere partijen kisten kopen? Niets is leuker dan genieten van groenten, fruit en kruiden uit je eigen moestuin.


Heb je geen ruimte voor een aparte moestuin ? Gebruik dan een vierkante meter bak of een stuk van je border. De moestuin is een hot item. Zelf fruit en groente kweken is razend populair aan het worden. Naast de heerlijk biologisch verkregen groente en fruit is het namelijk ook gewoon een hele leuke bezigheid voor in je vrije tijd.


Berg tijdens een regenbuitje netjes uw kussens op, of gebruik onze tuinkisten. Ruimte en orde in huis creeren? Organiseer je spullen met onze opbergkisten, opbergkistjes, opbergdozen en opbergboxen. We hebben vele maten, kleuren en soorten, zodat je altijd slaagt!


Kies bijvoorbeeld een stoere houten kist of strakke metalen kist. Natuurlijk vind je bij ons altijd kisten en dozen voor de allerlaagste prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts