donderdag 20 oktober 2016

Trellis praxis

Kom naar een van de winkels van Praxis en verdiep je in het uitgebreide assortiment pergola’s, trellissen en schuttingen. De deskundige medewerkers kunnen je helpen de tuinaccessoires te vinden die perfect passen in jouw buitenplaats. Deze trellis is de praktische en weerbestendige hulp voor alle clematissen, klimplanten en klimrozen.


Gemaakt van geïmpregneerd hout. De hardhout trellis x 180cm in het vierkant is onder andere geschikt voor begroeiing met klimplanten. Voorzien van RVS schroeven om roesten te voorkomen.

Voor bevestiging adviseren we Elephant tuinpalen en Elephant hoekbeslag (stuks) te gebruiken. De trelly is FSC gercertificeerd en gaat door zijn duurzaamheid lang mee. Een klimplant wil graag wat houvast. Bevestig trellis of een plantenklimrek aan de muur of een halfrond klimrek rond de regenpijp en begeleid je klimplant de juiste richting op.


Een rozenboog begeleidt een klimplant of klimroos over het tuinpad of boven de deur. Controleer je e-mail adres. Trellis recht 1x 1cm. Bekijk de diverse trellis schermen die NuBuiten.

Met de verschillende afmetingen van onze draadschermen kun je dat oplossen. Je kunt ook kiezen voor een eenvoudig op maat te knippen ijzeren trellis. Praxis levert alle materialen voor het plaatsen van draadschermen. Bestel alles voor je tuin nu bij de Praxis.


Je ziet online direct of alle benodigdheden op voorraad zijn. Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Het Grenen trellis scherm met diagonale trellis ca. In combinatie met klimplanten die tegen het scherm omhoog groeien beperk je de inkijk van buitenaf.


Het scherm is gemaakt van geimpregneerd grenen hout en heeft een geschaafde afwerking. Bij HomingXL vind je trellis tuinschermen van de merken Plus Danmark, Elephant en Garpro. Kies je voor een trellis scherm van hout of met houten kader, dan kan je kiezen voor een (geïmpregneerd) naaldhout of een hardhouten variant.


De hardhouten trellis kan je uiteraard nog afwerken met een hardhout olie. Prachting als afwisseling in uw erfafscheiding en ook decoratief te gebruiken bij uw pergola. Ideaal om beplanting in te laten groeien en u kunt er ook bloembakken aan hangen voor een natuurlijke uitstraling. Recht en diagonaal motief zijn uit voorraad leverbaar.


Betaal veilig en snel met iDEAL. De bloembak is gemaakt van geïmpregneerd grenenhout. De gegalvaniseerde trellis past bij moderne tuinen, terwijl de roestige betonmat meer bij klassieke woningen en grote tuinen past.

Naast trellissen van Geïmpregneerd hout, hardhout en metaal kunt u bovendien kiezen u diverse afmetingen. De afmetingen van deze trellis zijn 145x50xcm. Gaaspanelen draadmatten tuinscherm trellis draadmat gaaspaneel thermisch verzinkt te bekleden met heidematten, wilgenmatten, bamboematten, boomschorsmatten tegen tuinschermen of gewoon met klimplanten zoals hedera, ook vaak gebruikt voor verticaal tuinieren. Tevens te gebruiken als schanskorven of als trellis tegen een muur voor klimplanten. De leverancier voor al uw bouw- en tuinmaterialen.


Bent u op zoek naar een tuinafscheiding met open uitstraling, dan is de trellis een goede optie. Het hout geeft het geheel een natuurlijk karakter. De trellis van geïmpregneerd hout is verkrijgbaar in rechte varianten en modellen met een toogvormige bovenkant. Geef je tuin een nieuwe look met het FSC tuinhout van KARWEI.


Alle soorten hout, ook hardhout. KARWEI heeft voor jou een uitgebreid assortiment schuttingen en tuinschermen in alle soorten hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts