maandag 3 oktober 2016

Hoe verzorg je een amaryllisbol

De leukste design hoesjes met de gaafste prints vind je in ons grote assortiment. GSMpunt zorgt voor een snelle levering en goede service. U betaalt geen verzendkosten. Profiteer vandaag nog van de geweldige aanbiedingen.


Repareer je apparaat, vervang een onderdeel of accessoire en voorkom E-waste.

Ga rimpels en oneffenheden tegen met de exclusieve gezichtsverzorging van MGC Derma! Bestel al je natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig via onze website! De bol heeft mooie bloemen die groeien op een lange stevige stengel. De bloemen kunnen verschillende kleuren krijgen. Een amaryllis verzorgen is niet moeilijk, maar we krijgen er wel vaak vragen over.


Mensen zijn niet gewend aan een bloembol die binnenshuis groeit en bloeit. Staat de amaryllis het beste op de keukentafel of kan ze beter in de vensterbank staan. Ideaal om een stokje in te steken als je de bloemen in een vaas wilt zetten.

Zo voorkom je dat de stelen makkelijk breken. De amaryllis of hippeastrum (Ridderster in Nederland) doet het goed in pot en op glas, net als de belladonna en hyacint. De plant komt uit Zuid-Amerika.


Doordat hij alle energie om te bloeien uit de bol heeft moeten halen, is hij na de bloei uitgeput. Je zocht op: hoe verzorg ik een amaryllisbol. Graag zoveel mogelijk info hoe je best dendrobium nobile kan verzorgen en terug in bloei kan krijgen. Het belangrijkste is een warme en lichte plaats.


Wilt u een amaryllis verzorgen ? Lees dan al onze tips voor een optimale verzorging van uw amaryllis. Heb je ook al eens je wenkbrauwen gefronst toen je bij de bloemist een verzameling stenen in een pot aantrof. Wij leggen je uit hoe je ze moet verzorgen.


In deze periode dien je de amaryllis slechts weinig water te geven, net niet laten uitdrogen. Amaryllis verzorgen , hoe moet je de Amaryllis. Deze stenen zijn eigenlijk Afrikaanse vetplantjes die je als kamerplant kan houden.

Je kunt de amaryllisbol planten in een pot of bijvoorbeeld een vaas. Als dat is gebeur zal je al gauw zien dat de bol weer actief wordt en het eerste groen laat zien. De bloei is dan de beloning voor je inspanning. Het zal overigens niet altijd lukken, maar met de hiervoor genoemde behandeling heb je een goede kans. Soms doe je per ongeluk alles goed.


Kort daarna begon de ellende met m’n schouders. De uitgebloeide amaryllisbol verhuisde naar buiten in mei, met het idee die moet ik nog een keer weggooien. Dat gebeurde door de omstandigheden niet. Wil je jouw avocadoplant verzorgen , zodat er een mooie avocadoboom uit je pit ontpopt? Hoe verzorg je een avocadoplant?


Een avocadoplant verzorgen is lastig. Je moet namelijk de juiste verzorging geven, wil je dat je plantje vrolijk blijft. Je weet hoe de bol te verzorgen , ook qua voedsel geven en langzaam af laten sterven. Romeo krijgt vaak de vraag hoe je het beste je orchideeën kunt onderhouden.


Het kan namelijk een lastige plant lijken om te verzorgen. Schijn bedriegt, want het is eigenlijk heel makkelijk. Het verdampende water zorgt voor een hoge luchtvochtigheid rond de plant.


Als je de planten daarnaast regelmatig sproeit, dan kom je helemaal aan hun wens voor een hoge luchtvochtigheid tegemoet. Voor vragen over de verzorging over voor het verpotten van je kamerplant, kun je ook altijd terecht bij onze groenspecialisten in de winkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts