dinsdag 25 oktober 2016

Kunststof primer action

Groot assortiment aan primers. Gratis verzending vanaf Euro! Ontdek al onze primers online. Vandaag bestel morgen in huis! Bestel nu voor 17:en alles is morgen in Huis.

Bekijk online het Verf-assortiment van Action op Action. Ook voor het onderhoud en organiseren van je auto heeft Action volop aanbod. Nieuwe ruitenwissers, een afdekhoes, automatten of een kofferbakorganizer. Als je veel tijd in de auto doorbrengt, dan is het zeker de moeite waard om eens te kijken welke handige en voordelige autoproducten Action heeft in een winkel bij jou in de buurt.


GAMMA grondverf kunststof wit 2ml op terpentinebasis zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen zoals bij kunststof keukendeuren, schroten, kozijnen en rolluiken. Deze grondverf is geschikt voor gebruik zowel binnenshuis als buitenshuis. Eén blik van 2ml volstaat voor het schilderen van een oppervlakte van m2.

Als ik spuitbussen koop, koop ik ze vaak bij de action. Omdat mijn portemonnee ook niet on-uitputtend is. Over de Bussen van de action. De KARWEI grondverf kunststof wit 2ml zorgt voor een optimale vulling en hechting op harde kunststoffen. Zo is de grondverf ideaal voor kunststoffen als polyester en pvc.


Gebruik de grondverf voor bijvoorbeeld kunststof keukendeuren, kunststof schroten en kunststof kozijnen. Kwalitatief hoogwaardige, sneldrogende hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten. Flexa grondverf voor kunststof wit 750ml is een matte hechtprimer voor harde kunststoffen voor binnen en buiten op basis van speciale bindmiddelen.


Kunststof primer in spuitbus van SprayMax is een 1-componenten plastic primer die zeer snel droogt. SprayMax kunststof primer in spuitbus is de beste hechtlaag voor autolak op de kunststof onderdelen van o. Hierbij is een lichte, dunne en gelijkmatige spuitlaag plastic primer al voldoende voor een optimale. Vergeet in alle hectiek jezelf niet.


Nu je de kunststof voorbereid hebt en de grondverf hebt aangebracht, kun je beginnen met de kunststof verven! Volg daarbij de onderstaande stappen: Het aflakken van het oppervlak kan prima met Flexa Expert Houtlak. Ook kun je Flexa Strak In De Lak Hoogglans, voor een glanzende afwerking.


Wissel tijdens het schilderen horizontaal en verticaal af.

Gebruik hiervoor een goede kunststof - primer of multi- primer (is grondverf). Zeker bij een kunststof ondergrond is het belangrijk een goede basis aan te brengen, om met de opbouw van het verdere verfsysteem geen problemen te krijgen. Het verder opbouwen (na de primer ) van het verfsysteem wijkt niet af van die van het schilderen van houtwerk. Je wil immers niet dat je jouw werk na jaar weer overnieuw moet doen omdat de verf los laat.


Vele soorten lak zijn geschikt als afwerklaag op kunststof , metaal of aluminium, echter is niet iedere primer geschikt. GAMMA spuitlak primer wit 4ml is een goed dekkende grondverf spuitlak. De lak hecht optimale aan de afwerklaag op hout, metaal, de meeste harde kunststoffen en keramische materialen. De primer is geschikt voor moeilijk te schilderen voorwerpen zoals spijlen, buizen en rotan. Deze spuitlak is zowel binnen als buiten te gebruiken.


MoTip plastic primer voor plastic onderdelen. De Wijzonol kunststof primer wit 7ml is een sneldrogende, universeel overschilderbare primer voor buiten en binnen. De metaal primer vormt de basis voor goed en hoogwaardig schilderwerk en zorgt voor een onmisbare hechting tussen de ondergrond en kunststof ondergronden, zoals kozijnen, keukenkastjes, plinten en PVC-buizen. Wanneer je zonder een primer later een laklaag aanbrengt zal je zien dat deze binnen de kortste keren weer los laat.


Het verschil tussen primer en grondverf is nihil. Maar in de volksmond wordt al gauw gepraat over een primer. Objecten schilderen met een kunststof ondergrond is tegenwoordig goed mogelijk. Primer is het engels woord voor primer. Er zijn genoeg producten verkrijgbaar die ervoor zorgen dat kunststof kozijnen makkelijk te schilderen zijn.


Erg belangrijk bij het verven van kunststof is het goed opschuren van de ondergrond en het gebruik van een juiste primer voor een optimale hechting. Grondverf en primer voor op kunststof van topkwaliteit. Sikkens, Nelf, Koopmans en Drenth, tegen een zeer gunstige prijs.


Het aanbrengen van een dunne nevellaag is al voldoende om de hechting op kunststof delen te verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts