maandag 28 november 2016

Bosmaaier stiga

Bekijk ons uitgebreide Stiga assortiment. Specialistisch advies nodig? Stiga grasmaaiers, robotmaaiers, heggenscharen, bosmaaiers en alle accessoires bij ToolMax. Voordelig en snel geleverd.


Alle tuinartikelen shop je online.

De beste keuze tegen lage prijzen! Verken het assortiment STIGA -grastrimmers en -bosmaaiers. De Stiga SBC2D heeft een kW benzinemotor die zonder problemen het grovere werk aankan. Zo maai je met deze van 2-takt 4cc motor voorziene bosmaaier distels, riet en brandnetels.


De Easy Start zorgt ervoor dat je hem zeer gemakkelijk start en dankzij het liter benzinereservoir kun je een behoorlijke tijd doorwerken. Een bosmaaier van STIHL en diverse andere topmerken voor zowel prive als professioneel gebruik bestel je bij tuinmachine-specialist Rienties Tuinmachines. Wil je op een gemakkelijke manier de graskanten knippen?

Dit kan heel goed met een grastrimmer. Moet je wat ruiger terrein te lijf gaan denk dan eens aan een bosmaaier. Welkoop verkoopt trimmers en bosmaaiers van de merken STIHL, Stiga en WOLF-Garten. Werk je rondom het huis dan gaat dit heel goed met een machine met snoer.


Bosmaaier stiga sbc dae 80v - nieuw de kracht en robuustheid van een benzinetool, maar met de lichthei het comfort en de stil. Nieuw Ophalen of Verzenden. Ben je op zoek naar STIGA Benzine Bosmaaier SBC 2D? Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten!


Met een grasmaaier kun je niet altijd hoog, stug gras of jonge beplanting maaien. Daar gebruik je een bosmaaier voor. Het blad is stevig en slijt ook minder snel dan draad. Kies een bosmaaier met een maaidraad of met een maaiblad. Stel een Aflopende Directie in.


Een benzine bosmaaier is veel krachtiger dan een elektrische -of accu motorzeis. Onze merken bosmaaiers zijn o.

Stihl, Husqvarna, Garland met Honda 4-takt motor en natuurlijk ons eigen merk. Tuin-Tools met 53cc Kawasaki bosmaaier. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Is het merk van je bosmaaier Stiga , dan heb je een flink staaltje gereedschap in je schuur. Stiga bosmaaiers zijn namelijk niet alleen robuust, maar ook van degelijke kwaliteit. Kenmerken: Stiga SBC 627K Benzine bosmaaier 26. De Stiga SBC 2D heeft het soort robuuste afwerking wat je van een dergelijk model mag verwachten. Hij heeft een van de krachtigste motoren in een bosmaaier die gericht is op particulieren.


Deze bosmaaier van Stiga is wat aan de zware kant, maar heeft in ruil daarvoor wel een extra krachtige benzinemotor die perfect is voor een park of grote tuin. Om zo comfortabel gebruik te kunnen maken van de bosmaaier is de SBC 2D bosmaaier uitgerust met een dubbel ergonomisch handvat. Voor al uw bosmaaiers kunt u terecht bij ToolMax, zo ook voor al het andere benodigde gereedschap.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts